Seçim çalışmaları kapsamında Başkarcı Beldesine ziyaret gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, gösterilen ilgi karşısında “kendimi evimde hissettim” dedi. 

Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte kapanacak ve mahalle konumuna gelecek Başkarcı Beldesi’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mekezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Başkarcı’nın Denizli’nin gözde merkezlerinden biri olduğunu söyledi. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Yeniyol, Başkarcı Belediye Başkanı Osman Tığ’ın da katıldığı kahvehane ziyaretinde belde halkı ile çay içti. Uzun süre sohbet etti. Daha sonra Başkarcı’da bulunan esnafları ziyaret eden Yeniyol, destek mesajları aldı. 
Servergazi Belediye Başkanlığı döneminde Başkarcı ve bu bölge ile yakından ilgilenme fırsatı bulduğunu ifade eden Yeniyol, “Bölgemiz insanının sıcaklığı, cana yakınlığı ve misafirperverliği her zaman dille destandır. Denizli’miz bu anlamda önder illerden biridir. Ancak bulunduğumuz bölge insanı havasından ve suyundan dolayı daha bir başkadır. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece memnunum. Merkerefendi İlçemize hizmet etmek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkanlığına aday oldum. Partim ve sizlerin desteği ile bu kutsal makama oturacağımıza ve hizmet destanı yazacağımıza inanıyorum. Belediyecilik anlamında bizlerin tecrübesi ve bilgisi bir başkadır. Bunu 10 yıllık süreçte hep birlikte gördük. Bizler omuzlarımızdaki yükün ağırlığına bakacak insanlar değiliz. Her zaman zor görevlere talip olduk. Bundan da alnımızın akı ile çıktık. Artık Merkezefendi için el birliği yapıp Merkezefendi İlçesi’nin geleceğini hep birlikte şekillendirmek lazım. Bunun için de sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Göreve geldiğimizde havası ve suyu ile Başkarcı’yı Merkezefendi’nin lokomotif yerlerinden biri haline getireceğiz” dedi.