Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Giresun Valiliği’nden Denizli Valiliği görevine atanan Hasan Karahan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Çarşamba günü akşam satlerinde  Denizli’ye gelerek görevine başlayan Vali Hasan Karahan’a bugün makmında ziyaretçilerini ağırladı. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve İlçe Başkanları, Baro Başkanı Müjdat İlhan ve Baro Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı ayrı Denizli Valiliğine gelerek Karahan’a yeni görevinde başarılarr diledi. Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karahan, misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

Ayrıca Vali Karahan ziyaretlerin ardından 11. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek, Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı’ya iadei ziyarette bulundu.  Tugay Komutanlığında Kurmay Albay Gültekin Yaralı ve diğer komutanlar tarafından karşılanan Vali Hasan Karahan, burada ilk olarak Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra Komutanlık Makamına geçen Vali Karahan, Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.