Her gün bayanların işe giderken uygun kombini yaratmak oldukça zor olabiliyor. Bu durumlarda daha önceki kombinler tekrar tekrar giymek bir bayan için hoş olmayan, sıkıcı ve göze batmaya maalesef engel olunamıyor. Çünkü karşınızda bu işleri çok iyi bilen bir bayan olabilir. Böyle bir durumdan aslında çok rahat bir şekilde kurtulmanız mümkün. Bunun için de farklı kombinler yapmayı çok iyi bilmek gerekiyor tıpkı bir profesör ve gerçek bir modacı gibi.

Yeni Sezonun En Şık Ofis Kombinleri

Artık siz de işe giderken şık ve trend görünmek istiyorsanız. Kıyafetin parçaları ve renklerin uyumunu kontrol edin. Bu biraz da sizin kendi elinizde olan yaratıcılığınızı göstermenize bağlı. Şimdi gelelim en güzel olan seçimlere. Bayanlar arasında hem fikiriz ki etek bir bayanı harika, zarif ve çekici göstermektedir. Etek kombinleri ile mükemmel olabilirsiniz. Özellikle işe giderken çok mini bir eteği tercih etmekten mümkünse kaçının. Bu sizin iş yerinde yanlış bir izlenim bırakmanızı sağlar.

Mini etek yerine uzun etek ile yapılan gömlek ve bluz kombinleri iş yeri için şık ve ideal olduğu bilmeniz gerekir. Neredeyse midi etek ile her şeyi kombinleyip şık, sade ve çarpıcı olabilirsiniz. Tabi ki sadece midi etek değil kalem etek de iş için tercih edilen etekler arasında. Kalem etek sizi zarif gösterecektir. Aksesuarlarda ise çok fazla takı takmaktan kaçının. Fazla deriyi de bir arada kullanmayın. İşi korumak için saygı kurallarından biri olması mümkündür. Ofis de siyah, kahverengi ve elbette bordo renkleri daima standart ve her daim kullanabileceğiniz renklerdir.

Rahat Ofis Kombinleri

Gelelim rahat ofis kombinlerine eğer iş yerinizde kot pantolon giyme yasağı yok ise blazer bir ceket ve gömlek ile harika olabilirsiniz. Klas bir yüksel bel pantolon güzel bir monokrom ve salaş bir blazer ile ofis de şık olabilirsiniz. Eğer gardırobunuz sıkıcı ve sade olduğunu düşünüyor iseniz renkli topuklu ayakkabılar renkli çantalar ve aksesuar ile kıyafetleriniz hareket katabilirsiniz. Eğer herhangi bir ofis kıyafetiniz yok ise aslında çok şanlı olduğunuzu bilmeniz gerekir. Bir çok kıyafetinizi birbirine kombinleyip harika , tarz ve ideal bir stil yakalayabilirsiniz. Bir de sokak modasını takip etmenizde fayda var.

Yeni sezonun en güzel ofis kombinlerini merak ediyorsanız tesettür giyimin yeni adresi www.nurmelek.com bloğunu ziyaret edebilirsiniz.