Balo, düğün, nişan, kutlama, mezuniyet, yılbaşı partileri gibi herkes tarafından önem verilen ve tabiri caizse şıklık yarışına girilen özel günler için kadınların vazgeçilmez tercihlerinden biri de abiye elbiselerdir.

Her kadın şık olmayı ve dikkat çekmeyi ister. Bu istek ile harekete geçen Buyukmoda.com’da büyük beden abiye elbise modelleri de yer almaktadır. Sezonun trendleri, en çok tercih edilen renkler, en yeni tasarımlar dikkate alınarak hazırlanan elbiseler ile özel günlerde ne giyeceğim sorusunun cevabı kolaylıklar verilebilir.

Operasyonlarına şimdilik ulusal düzeyde devam eden Büyük Moda önümüzdeki aylarda yurt dışı müşterilerine de ürünlerini sunmaya başlayacak.

2019 Kış Sezonu Büyük Beden Pantolon Modelleri

44’ten 60 bedene kadar onlarca pantolon modelinin bulunduğu e-ticaret sitesinde hem günlük kullanım hem de özel günler için jeanler yer almaktadır.

Hazır giyim tüketicilerinin en çok talep ettiği ise büyük beden kot pantolon modellerinin hem şık hem de rahat olmasıdır. Günlük kullanımda kişiyi zorlamayacak, hareket kabiliyetini kısıtlamayacak şekilde tasarlanmasıdır.

Büyük Moda kot pantolon modelleri arasında taş detaylı, beli kemerli, nakışlı, boru paça, dar paça, beli lastikli, püsküllü, yırtık gibi birçok tarz sahibi kadına hitap etmektedir.

Yağmurlu Havaların Vazgeçilmezi Trençkot

Sonbahar ve kış dönemide şıklığını kaybetmek isteyen kadınların tercih ettiği dış giyim parçalarından biri de kuşkusuz trençkotlardır.

Hem uzun hem de su geçirmek olması nedeniyle birçok kritik avantaja sahip olması kullanım alanını da genişletmektedir.

Blue jean, kumaş pantolon ve etek ile rahatlıkla kombinlenen büyük beden trençkot modelleri yaz aylarınının bitmesi ile birlikte vitrinlerde yerini almaya başladı. Kolları şeritli, payet detaylı, bej, süet ve kapşonlu modeller ise yeni sezonda da en çok rağbet gören tasarımlar olacak gibi duruyor.

Müşteri Memnuniyeti Ön Planda

Femina Tekstil çatısı altında kurulan ve online alışveriş ağını yürüten Büyük Moda, ürün tasarımı ve çeşitlerinden önce müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kolay ödeme seçenekleri, geniş iptal ve iade prosedürleri ile güvenli alışveriş keyfi sunmaktadır.