Yeni Şafak Mahallesi 1050 sokakta yol ve kaldırım çalışması devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesinin her geçen gün güzelleştiğine işaret ederek, “Burayı bölünmüş yol haline getiriyoruz.
1 kilometrenin üzerinde önemli bir yolumuz var. Tüm ekip arkadaşlarımız burada gece gündüz çalışıyor. En kısa zamanda bitirmek istiyoruz” dedi.

Merkezefendi ilçesinde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da çalışmaları yerinde inceliyor. Yeni Şafak Mahallesi 1050 sokakta yaklaşık 1 kilometrelik yolda kaldırım ve asfalt çalışması yapılıyor. Başkan Subaşıoğlu, Yeni Şafak Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesinin her geçen güzelleştiğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi ilçemiz güzelleşmeye devam ediyor. Yeni Şafak Mahallesi 1050 sokak diyoruz ancak burası çok büyük bir cadde. Burayı bulvar olarak düzenliyoruz. Bölünmüş yol haline getiriyoruz. 1 kilometrenin üzerinde bir yolumuz var. Tüm ekip arkadaşlarımız burada gece gündüz çalışıyor. En kısa zamanda burayı bitirmek istiyoruz. Burası Ali Marım Bulvarı ile Selçukbey Mahallesi’nin olduğu bölgeyi birbirine bağlayan önemli bir geçiş yolu. Daha güvenli ve kaliteli, sıcak asfaltlanmış şekilde bu yolu bitireceğiz. Yeni Şafak Mahallesi’ne hayırlı olsun” dedi.