Mustafa Ünal isimli vatandaş önce kendi hesabından sonra Denizli Bayrak sevdalıları adlı grubundan Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin çatısına Dev Türk Bayrağı asılsın diye kampanya başlatmıştı. Ünal, fotomontaj ile hastanenin en üst kısmına bayrak dikerek şu açıklamayı yaptı:Pamukkale Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'ya bu fotomontajı dilekçe niyetine gönderiyoruz. Sayın Rektörüm  Milletimizin bu zor günlerinde halkımıza ve güvenlik güçlerimize moral motivasyon olması için Paü Hastanesi yataklı servislerin olduğu binanın en üst kısmına büyük bir Türk bayrağı dikilmesini Türk milleti adına Denizli halkı olarak arz ve talep ediyoruz, Saygılarımızla."

YORUMLAR GÖRÜŞÜNE DESTEKLEYİCİ OLMUŞTU

Mustafa Ünal'ın yaptığı paylaşımdan sonra aynı görüşte insanlarda altına yorum yaparak bayrak asılmasını istemişti. Bir vatandaş, Ünal'ı destekleyerek "Olması gerekir. geç bile kalınmış. Bu şanlı bayrağımız gösterilen yerde mutlaka dalgalanmalıdır" demişti.


YENİ PAÜ REKTÖRÜ Prof. Hüseyin Bağ BAYRAĞI ASACAK MI ?

15 Haziran günü gündeme gelen Paü hastanesi yataklı servislerin olduğu binanın en üst kısmına büyük bir Türk bayrağı dikilmesi gündeme gelmişti.

Darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı YÖK tarafından yapılan açıklama ile soruşturmanın selameti açısından açığa alındığı kamuoyuna duyuruldu. 

Prof. Hüseyin Bağcı'nın yerine geçen yıl yapılan rektörlük seçiminde en çok oy alan üçüncü isim Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Hüseyin Bağ vekaleten rektör oldu.

Prof. Hüseyin Bağ'ın Paü'ye yeni rektör olması ile birlikte yine gündeme o bayrak Paü hastanesi yataklı servislerin olduğu binanın en üst kısmına büyük bir Türk bayrağı dikilecek mi soruları akıllara geldi.