MHP Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, “Yeni Pamukkale, Yeni Yaşam” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.   Bahtiyar’ın açıkladığı projeler arasında yer alan Pamuk-Kule, Üçgen Ticaret Merkezi, Gökpınar Göleti, Kent Meydanı Düzenlemesi, Turizm, Kültür, Ekonomi ve  Tarım alanındaki projeleri büyük  ilgi gördü.  
Çatalçeşme Oda tiyatrosunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili  Emin Haluk Ayhan, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, MHP 21. Dönem Milletvekilleri Salih Erbeyin, Ali Keskin,Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen,  Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Sorumlusu Caner Sarıoğlu, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem,  Pamukkale Belediye Başkanı Osman Akkulak ve çok sayıda partili  katıldı. 
Proje tanıtım toplantısında ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Mehmet Fevzi Yençeri, Denizli’nin yerel seçimlerde kararını verdiğini belirterek, “Bu seçimlerden hak ettiğimiz desteği Denizlililerden alacağız” dedi. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, konuşmasında hükümete yüklenerek, gerek yerel seçimlerde gerekse ülke yönetiminde diktatörlük ve dayatma ile yönetim sergilediklerini belirterek, “Siyaset şeffaf olmalı. Siyasete yeni girenler ve siyasetten çıkanlar mal varlıklarını açıklamalıdır. Biz yönetime geldiğimiz taktirde, gerek belediyecilikte gerekse ülke yönetiminde üretken bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.
Projelerini anlatmak için yoğun tezahürat ve alkışlarla  kürsüye çıkan Pamukkale belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar,   Pamukkale’yi yönetmeye hazır olduklarını söyledi. Bahtiyar , projelerini sinevizyon destekli açıkladı. MHP adayı Bahtiyar, “Yenilenmenin gücüne olan inancımızla, yeni belediye yeni yönetim felsefesi, yeni Pamukkale diyerek yola çıktık. Ben ve  ekibime güvenin. Dünyanın önde gelen turizm merkezleriyle yarışan, yeni iş sahalarıyla işsizliğin azaldığı, kenar mahalle kavramının ortadan kalktığı, ortak aklın yönettiği, Festivaller ve kongrelerin, fuarların, sempozyum ve arkeolojinin, Bilimde öncü, ekonomide güçlü, bölgede lider bir Pamukkale için bizler hazırız” dedi.