Denizli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde (TRSM) tedavi gören hastaların el işi derslerinde yaptıkları yeni doğan bebek kapı süsleri, Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisine hediye edildi.
Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Bakım Hizmetleri Müdürü Gülseren Ekici, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü Abdullah Tok, Başhekim Yardımcıları Op.Dr. Sami Cebelli, Uz. Dr. Avni Öztürk, Uz.Dr. Volkan Erdoğan, Müdür Yardımcıları ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Sevil Altınkılıç ile hemşireler, Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisini ziyaret etti. Ziyarette hastane idaresi ve TRSM çalışanları tarafından TRSM hastalarının yaptıkları el işi bebek kapı süsleri Kadın Doğum Servisine hediye edilerek yeni doğum yapan annelerin kapılarına asıldı.
Hastane Yöneticisi Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde, ağır ruhsal problemi olan hastalara (şizofreni, şizoaffektif bozukluk, psikoz) toplum temelli ruh sağlığı modeli çerçevesinde psikososyal destek hizmeti verildiğini belirtti. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde hastaların takip ve tedavilerinin yapıldığını anlatan Saçkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun yanı sıra hastalara öğle yemeği, bireysel danışmanlık hizmetleri, grup psikoterapileri, psikososyal beceri eğitimi, resim terapisi, müzik terapisi, film terapisi gibi sanatsal etkinlikler, el işi, folklor ve beden eğitimi dersleri verilmektedir. Geçen günlerde hastalarımızın bu derslerde yapmış oldukları el işi ürünler ile resimlerin sergisi yapıldı. Bugün biz de hastane idaremiz, Merkez Sorumlu Hekimimiz ve çalışanları ile birlikte, Merkezde tedavi gören hastalarımızın yaptığı el işi yeni doğan bebek kapı süslerini hastanemiz Kadın Doğum Servisine hediye etmek istedik.’’