Şimdi karşınızda en yeni ve en kapsamlı karşılaştırma sitesi hizmetinizde oluyor. Mukayese ile geleneksel karşılaştırma sitelerini bir kenara bırakın ve her kategoride, seçim yapmanız gereken her durumda siteye giriş yaparak tek noktadan tüm karşılaştırmaları yapın. Gram altın, çeyrek altın gibi altınlarda uygun fiyat, cazip teklifler ve istediğiniz aynı hizmet için karşılaştırma yaparak bütçenizi koruyun. Aklınıza gelebilecek tüm kategorilerde karşılaştırma yapacak, fırsatları kaçırmayacaksınız. Zamanınızı sizlere geri kazandıran, her fiyat için ayrı siteye girme zorunluluğunuzu ortadan kaldıran kullanıcı dostu bir alt yapıya sahiptir. Yapmanız gereken kategori seçmek, kategoriye özel istediğiniz bilgiyi girmek ve tüm mukayese.com verilerini incelemek. İşte bu kadar basit bir platformda dilediğiniz en uygun tekliflere ulaşacaksınız.

Alışverişte Mukayese

Günümüz teknolojisinin hızla gelişmesi, zamanın değerini artırdığı son dönemlerde e-ticaret sitelerinde yaptığınız alışverişlerin sonrasında aynı ürünü daha uygun fiyata bulmanız sizleri üzebilir. Aynı ürüne para vermeniz yerine tek bir site üzerinden karşılaştırma yaparak istediğiniz ürüne ulaşmanız sizleri mutlu edecek.

Sitenin en büyük özelliği;

  • Tek bir kategoride değil 50'den fazla kategoride hizmet veriyor
  • Geleneksel karşılaştırma siteleri gibi kalan kategoriler için firmaları araştırmıyorsunuz
  • Tüm kategorilerde yer alan binlerce firma sitesine girmiyorsunuz
  • Zamanınızı harcamıyorsunuz
  • Bütçenizi ve ekonominizi koruyorsunuz

Alışverişlerinizde önünüze çıkan tüm zorlukları bu şekilde aşabiliyorsunuz. Örneğin zamanınızı harcamadan kredi için karşınıza gelen tüm bankaların ürünlerine daha uygun fiyata sahip olabileceksiniz. Karşılaştırma sitelerinin genellikle bankacılık alanında hizmet vermesi ya da sınırlı tek bir kategoride hizmet veriyor olması, 50'den fazla kategori için ayrı ayrı araştırma yapmanızı gerektiriyor.

Otel ve Konaklamada Mukayese

Genellikle en uygun otel ya da konaklamalara ulaşmanız için hizmet veren birçok karşılaştırma sitesi sizlere otele gideceğiniz araç kiralama konusunda, tatil için alışverişlerinize, tatil kredisi için banka kredileri konusunda imkân sağlamıyor. Bir tatile gitmek için ayrı sitelerden eksikliklerinizi tamamlamaya çalışmanız ise sizleri zorluyor. Artık en cazip otel ve konaklama yerlerini mukayese ederken, tatil için ihtiyacınız olan tüm kategorilerde de karşılaştırma yapabileceksiniz. Bir kahve molasında tüm programınızı yapacak ve dilediğiniz seçimi uygulamaya geçeceksiniz.