Eğitimciler Birliği Sendikası Denizli Şubesi,  2014-2015 eğitim-öğretim yılında Denizli’ye  ataması yapılarak eğitim ordusuna katılan stajyer öğretmenleri hediye ile karşıladı.


Eğitim Bir Sen denizli Şubesi, yeni ataması yapılan stajyer öğretmenlere, bir hoşgeldiniz mektubu ile öğretmen hatıralarından oluşan “Kelebeğin Rüyası”  ve “Eğitim Çalışanları için Hak Arama Rehberi” adlı kitapları hediye olarak gönderdi. 
Sendika Şube Başkanı Şükrü Kolukısa:, Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman eğitimcilerin yanında olduklarını belirterek, “Eğitim camiasına yeni adım atan öğretmenlerimize Genel Başkanımızın ‘Hoşgeldiniz mektubu’ ile birlikte iki adet kitabı hediye olarak gönderdik, veriyoruz. Bu dönemde ilimize atanan 80’e yakın öğretmenimiz oldu. ‘Ben bir muallim olarak gönderildim’ buyuran Peygamber Efendimizin mesleğidir öğretmenlik. ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyen Hz.Ali’nin yücelttiği bir meslektir öğretmenlik. Tüm bu köklere dayanarak Eğitim çalışanları adına verdiğimiz özlük ve özgürlük mücadelesinde sizlerin de gücümüze güç katmasını bekliyorum. Meslekte karşılaşacağınız sorunların çözümünün örgütlü ve güçlü olmaktan geçtiğini hatırlatıyor,Eğitim-Bir-Sen ailesi adına meslek hayatınızda başarılar diliyorum.”dedi.