Yemek masası hem yemek odalarınızın hem de mutfaklarınızın en önemli parçaları arasındadır. Evlerinizle tüm mobilyalarınızla ve tarzınızla uyumlu bir yemek alanı oluşturmak istiyorsanız doğru yemek masasını seçmelisiniz. Misafirlerinizi ağırlamak için estetik bir alan oluşturmak istiyorsan tarzına uygun bir yemek masası satın al!

Yemek masası için tercih edebileceğiniz birçok model bulunuyor. Yemek masası seçiminde öncelikle bütçenizi belirlemelisiniz. Daha sonra bütçeniz dışında tarzınızı belirleyerek modeller arasından bir eleme yapmalısınız.

Son yıllarda mermer yemek masası modelleri en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Bu ürünler estetik görünümü, doğal yapısı ve sağlamlığıyla hem evlerde hem de işletmelerde tercih edilmektedir.

Mermer Yemek Masası Modelleri

Mermerler kreatif bir yaklaşımla yeni baştan tasarlanarak yemek masalarında ana malzeme olarak kullanılabilir. Retro, modern ya da fonksiyonel tasarım çalışmalarında yemek odalarında mermer yemek masası kullanılabilir. Tamamen doğal malzemelerden üretilen bu masalar dayanıklı ve tok bir görünüme sahiptir. Modern bir yemek odası oluşturmak isteyenler için doğru seçim mermer modellerdir.

Mermer yemek masaları arasında en çok tercih edilen modeller arasında kare masalar bulunuyor. Farklı ölçülere ve siparişlere göre üretilebilen kare mermer masa modelleri evlerinizin yanında ofislerinizde de kullanabileceğiniz ürünlerdir. Ofislerinizde estetik bir yaşam alanı oluşturmak istiyorsanız bu ürünleri seçebilirsiniz.

Yemek alanı ya da mutfakta alanı küçük olanlar için ideal seçim yuvarlak mermer masa modelleri olacaktır. Yuvarlak formda tasarlanan mermer masalar bir taraftan alandan tasarruf sağlarken diğer taraftan da daha fazla kişinin masada konumlanabilmesine olanak tanır. Kafeler ve restoranlar için de farklı ölçü ve modellerde tasarlanabilen yuvarlak mermer yemek masası modelleri modern ve estetik alanlar yaratmada işletmecilere büyük kolaylık sunar.

Yemek Masası Fiyatları

Yemek masası seçiminde bütçe çok önemlidir. Piyasada her bütçeye uygun bir yemek masası bulabilirsiniz. Yemek masası fiyatları ana malzemesine, markasına, tasarımına ve ölçülerine göre değişmektedir. Ahşap modeller fabrika ortamında üretiliyorsa genellikle uygun fiyatlı olarak satışa sunulmaktadır.

Mermer yemek masası fiyatları doğal malzemeden üretildiği ve el işçiliğinden geçtiği için biraz daha yüksek maliyetli olabilir. Ancak kaliteli dekorasyon projelerinde evinizde, ofisinizde ya da işletmenizde her tarzda çalışmaya uyumlu olarak mermer masalar seçilebilir.

Yemek masasının fiyatlarında ölçüler de çok önemlidir. Ölçü büyüdükçe kullanılan malzeme de artacağı için yemek masası ücretleri de artar. Detaylı bir araştırma yaparak bütçenize ve tarzınıza uygun bir yemek masası bulabilirsiniz.

Mermer yemek masası satın almak istiyorsanız Tulip Dekor kalitesine güvenebilirsiniz. Her bütçeye uygun, tamamen doğal malzemelerden üretilen ve deneyimli ustaların ellerinden geçen mermer yemek masalarını https://www.tulipdekor.com/mermermasa adresini ziyaret ederek Tulip Dekor’dan satın alabilirsiniz.