Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile birlikte Honaz ve Tavas’ta devam eden yatırım ile merkezdeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi ve Camii’nde incelemelerde bulundu. 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci önderliğindeki AK Partililer, ilk olarak Pamukkale Üniversitesi kampüs alanında yapımı hızla devam eden Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi ve Camii’ne giderek burada inşaat alanını gezerek incelemeler yaptı. İnşaatta çalışan işçilerle birlikte çay içen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Zeybekci ve beraberindekiler, cami alanını gezdi. İncelemelerin ardından kısa bir deeğrlendirme yapan Bakan Zeybekci, cami ve külliyenin Ramazan ayına yetiştirileceğine inandığını ifade ederek, Denizli’nin en büyük camisi olacağını söyledi. 

HONAZ TÜNELİ HIZLA İLERLİYOR
Denizli için önemi bir proje olarak nitelendirilen Honaz tünel alanını giden Bakan Zeybekci ve beraberindekiler, burada ilk olarak şantiye alanında firma yetkililerinden gelinen aşama hakkında teknik bilgi aldı. Daha sonra tünel kazı alanına giden heyet, 5 kilometre uzunluğunda olacak tüneli gezdi. Burada işçilerle de sohbet eden Bakan Zeybekci, çıkışta basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, “Dünyanın İzmir, Ankara, Antalya, Muğla, Aydın, bütün bu turizm havzasına ulaşmak için kullandığı yolun üzerindeyiz. Karayollarımız birinci etap olan İzmir—Ankara çevre yolunu bitirdi. Ankara-Antalya etabının bitmesi içinde ikinci bölümün ihalesi yapıldı. İzmir-Ankara çevre yolu son derece kolaydı. Burası çok fazla imalatın olduğu bir yer. Çevre yolumuz, 5 bin 100 metre civarında tünelin olduğu 2500 kilometrelik iki tane tünelin yan yana üretiminin olduğu Honaz Dağının yamaçlarından geçecek. Cankurtaran vadisine uğramadan Antalya-Muğla yoluna bağlanacak çevre yolu yapılıyor. Bugün onu incelemeye geldik. Toplamda 1000 metrelik üretim yapıldı. Karşı cepheden Antalya güzergahından da bir hafta 10 gün içinde şirket çalışmalara başlayacak. 1 yıl içinde 2016’nın sonbaharından tünelleri ile çevre yolunun tamamı bitmiş, Denizlimize muhteşem bir hizmet daha kazandırmış olacağız. Toplamda 5000 metrelik tünel Türkiye’nin de sayılı tünellerinden biri olacak. Bir zamanlar tünel deyince gözümüzde çok büyürdü. Ancak şimdi 5000 metrelik tüneli bir rahatlıkla yapabiliyoruz. Sıradan çalışma haline geldi. Hükümetimize, bakanlarımıza, kara yollarımıza, müteahhidimize ve çalışanlara da teşekkür ediyoruz” dedi. 

TAVAS HASTANESİNE KAVUŞUYOR
Honaz’daki tünel inşaat alanın ardından Tavas’ta devam eden Devlet Hastanesi inşaa çalışma alanına giden ve firma yetkilileri ile görüşen AK Parti heyeti, hastane binasını gezdi. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Zeybekci, 100 yataklı devlet hastanesinin 29 Ekim tarihinde açılabileceğini kaydetti. İncelemelerin ardından burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Zeybekci, “Denizli’deki tüm sağlık tesislerini Çameli’den Çivril’e kadar yeniden gözden geçiriyoruz. Acıpayam’a güzel bir hastane kazandırdık. Sarayköy, Güney dahil tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızın ilçelerinde de tam teşekküllü, tek kişilik odaları bulunan hastanelerde en lüks en ileri teknoloji ile sağlık hizmetlerini ayaklarına götürmeyi istiyoruz. Tavas Devlet Hastanesi bu anlamda başarılı projelerimizden bir tanesidir. 100 yataklı hastanemiz, içinde 4-5 tane ameliyathanenin olduğu, her türlü ameliyatın yapılabilidiği, her türlü hekim ve uzmanın olduğu güzel bir hastane yapılıyor. Sağlık Bakanlığı ile görüşmeleri yaptık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına teslim edilirken içi donatılmış kullanıma hazır bir şekilde teslim alacağız. Allah eksikliğini göstermesin, muhtaç da etmesin inşaallah” dedi.