Binomo Yatırım Platformu İncelemesi   Yatırım dünyasına girmek isteyen herkesin aklındaki en büyük soru yatırım işlemlerini nereden yapacakları sorusudur. Bu soru yatırım dünyasına girmek isteyen herkesin en büyük korkusu olsa da, Binomo gibi online platformlar sayesinde evinizin konforunda yatırım yapmaya ve aylık gelirinizi arttırmaya başlayabilirsiniz. Bu incelemede Binomo hakkında merak edilen her şeyin cevabını vermeye çalışacağız. 2014 senesinde kurulan Binomo, bu seneden beri aralıksız çalışarak güven inşa etmiş ve yatırımcıların en büyük dostu haline gelmiştir. Binomo'da 133 ülkeden yatırımcılar her gün aktif olarak işlem yapmaktadır. Binomo'nun kurucu şirketi Dolphin Corp. St. Vincent ve Grenadinler adalarında kayıtlıdır. Sekiz seneyi aşkın süredir aktif olarak yatırımın yapıldığı Binomo 2018'de bağımsız denetim kurumu Uluslararası Finansal Komisyonu'na "A" kategorisinde (en yüksek kategori) üye olarak yatırımcıların binlerce yatırımcının niye Binomo'ya güvendiğini bir kez daha kanıtlamıştır.  

Binomo Nedir?

  İnternette farklı kaynaklarda "Binomo Nedir Nasıl Para Kazanılır, Binomo Nasıl bir şeydir, Binomo'dan Para Kazanmak ya da Binomo nasıl oynanır" gibi ifadelere mutlaka rastlamışsınızdır. Binomo, bir oyun platformu, ya da para kazandırabilecek bir kumar platformu değildir. Binomo, konforlu ve kolay anlaşılır arayüzüyle rahatça kullanabileceğiniz bir yatırım platformudur. Döviz kurları, hisse senedi fiyatları, değerli madenler ve diğer emtialar, ulusal ve uluslararası endeksler gibi birçok varlığın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalardan ek gelir elde edebilme imkânına ulaşabilirsiniz. Binomo sadece işlem yapabileceğiniz bir platform değil, aynı zamanda detaylı ve açık eğitimleriyle sizin daha iyi yatırım kararları vermenizi ve bu sayede doğru öngörülerde bulunduğunuz takdirde daha yüksek kazançlar elde etmenizi de sağlayan kaliteli bir servistir.  

Binomo'ya Güvenebilir miyim?

  2014'ten beri faaliyet gösteren Binomo platformunda her gün 900 binden fazla yatırımcı işlem yapmaktadır. Yapılan işlemlerin sayısı 32 binin üzerinde olup, daha önce de belirtildiği gibi Binomo 133 ülkede faaliyet göstermektedir. Dünyada birçok güvenilir ve büyük şirketin üye olduğu uluslararası bağımsız denetim kuruluşu "The Financial Commission" (FINACOM PLC LTD.)'a 20 Mayıs 2018 tarihinde "A" kategorisinde üye olmaya hak kazanmıştır. Binomo'nun Uluslararası Finans Komisyonu'ndan almış olduğu sertifikayı buradan görüntüleyebilirsiniz https://financialcommission.org/binomo/. 6 senedir faaliyet dünyanın her tarafındaki yatırımcılara faaliyet gösteren Binomo platformu, güvenilirliğini ve şeffaflığını defalarca kanıtlamıştır. Ek olarak, Binomo yatırımcılarından kimlik doğrulaması isteyerek platformda dolandırıcılığı en aza indirmeye çalışır. Başka kaynaklarda geçen Binomo dolandırıcılığı ile ilgili yazıların gerçek olmadığına güvenebilirsiniz.  

Binomo'da Hesap Türleri

  Her türlü yatırımcıya hitap edebilmek adına Binomo'da 4 farklı hesap türü bulunmaktadır. Her hesap türünün farklı özellikleri bulunmaktadır:

Binomo Demo Hesap

  Binomo Demo hesabı, Binomo'ya kayıt olduğunuzda size otomatik olarak açılacaktır. Binomo'ya kayıt olma ve Binomo giriş süreci ise oldukça basittir, sadece aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli:  

  • Binomo web sitesine girin.
  • Sağ üstte yer alan "Oturum Aç" sekmesine tıklayın.
  • Açılan "Üye Ol" sayfasına e-posta adresinizi ve dilediğiniz parolayı yazın.
  • Son olarak, en altta bulunan para birimlerinden TL için "₺" yi seçin.
  • Bu kadar! Bu işlemlerden sonra otomatikman Demo hesabınız açılmış olacak.

  Demo hesabı ile birlikte 4.000 ₺ sanal para hesabınıza tanımlanmış olacaktır. Bu sanal para ile sanal işlemler yapıp, yatırım kabiliyetlerinizi pekiştirebilirsiniz.  

Standart Hesap

  Demo hesabında denemenizi bitirdikten sonra gerçek para ile işlem yapmaya başlamak için Standart Hesabı açabilirsiniz. Standart Hesap ile birlikte:bonus  

  • 40'ın üzerinde varlıkla işlem yapabilme imkânı
  • 3 gün içinde getirilerinizi çekebilme imkânı
  • %100'e varan Para Yatırma Bonusu
  • Doğru tahminler yaptığınız sürece %85'e varan Kârlılık oranları
  • Fakat para iadesi, sigorta ve kişisel yatırım yönetici olmayacaktır.

  Standart Hesap açabilmek için en az 40₺ yatırmanız gerekmektedir.  

Gold Hesap

  Eğer standart hesaptan daha fazla imkâna sahip olmak istiyorsanız, Gold Hesap açabilirsiniz. Gold Hesap ile aşağıdaki artılara sahip olabilirsiniz:  

  • 50'nin üzerinde varlıkla işlem yapabilme imkânı
  • 24 saat içinde getirilerinizi çekebilme imkânı (bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.)
  • %150'ye varan Para Yatırma Bonusu
  • Doğru tahminler yaptığınız sürece %90'a varan Kârlılık oranları
  • %5 para iadesi (bazı durumlarda)
  • Sigorta, Kişisel Yatırım Yöneticisi Desteği ve birçok ekstra imkân

  Gold Hesap statüsünde üyelik isterseniz hesabınıza en az 2.000₺ yatırmanız gerekir.  

VIP Hesap

  Eğer ciddi ve kendine güvenen bir yatırımcıysanız ve Binomo'nun sağladığı imkânların %100'üne erişmek isterseniz, VIP hesap açabilirsiniz. VIP Hesap, Binomo'nun sunduğu her şeye kapıyı açacaktır:  

  • Binomo bünyesindeki bütün varlıklarla (60'ın üzerinde) işlem yapabilme imkânı
  • 4 saat içinde getirilerinizi çekebilme imkânı (bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.)
  • %200'e varan Para Yatırma Bonusu
  • Doğru tahminler yaptığınız sürece %90'a varan Kârlılık oranları
  • %10 para iadesi (bazı durumlarda)
  • Gold Hesap'taki bütün imkânlar ve daha fazlası

  VIP statüde üyelik sahibi olabilmek için en az 4.000₺ yatırmanız gerekmektedir.  

Binomo Para Çekimi ve Yatırımı Nasıl Olur?

  Bu bölümde Binomo’dan getirilerinizin çekimi ve Binomo'ya sermaye yatırmanın yollarını inceleyeceğiz. Binomo'ya sermaye yatırmak için platform bize oldukça fazla seçenek sunuyor, bu seçeneklerden en yaygın olanı direk banka kartınızla yatırmak olduğu söylenebilir. Ek olarak, Bitcoin veya LiteCoin, CepBank ve diğer e-cüzdan uygulamaları ve daha birçok yöntemle yatırım yapabilirsiniz. Birçok güvenilir site gibi Binomo da 3DSecure kullanmaktadır. Binomo’dan getirilerinizi çekme nasıl yapılır diyecek olursanız da, yine aynı yöntemle getirilerinizi kendi dilediğiniz hesaba aktarabilirsiniz. Çekim yapmak için asgari tutar 40₺ olmalıdır. Aynı şekilde Binomo’dan getirilerinizi çekerken üst limit ise tek seferde azami 12000₺'dir. Eğer Binomo’dan getirilerinize çekerken sorun yaşarsanız Binomo müşteri hizmetlerine ([email protected]) yazabilirsiniz, e-posta yoluyla en geç 72 saat geri dönüş yapılacaktır. Sadece bu konu ile ilgili değil, bütün Binomo şikâyet konuları için müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.  

Binomo Nasıl Kullanılır?

  Binomo'yu kullanmak oldukça basittir, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:  

  • Binomo'ya üye olmayı gerçekleştirdikten sonra sağ üst köşede "Oturum Aç"a tıklayarak hesap bilgilerinizi girerek oturumunuzu açın.
  • Açılan güncel varlık fiyatı ekranında hangi varlıkla ilgili işlem yapacağınızı sol üst köşeden seçin (örneğin, EUR/USD).
  • Sağ üst köşede yatırım tutarınızı ve işlem saatini (hangi saatten sonra) girin.
  • Belirlenen işlem saatinde varlığın fiyatının şimdikinden yukarıda olacağını düşünüyorsanız "Yukarı" işlemi, şimdikinden daha aşağıda fiyatlanacağını düşünüyorsanız "Aşağı" işlemi seçin.
  • İşlem için belirlediğiniz zamanı bekleyin. Eğer doğru öngörüde bulunduysanız getirileriniz anında hesabınıza aktarılacaktır.

Binomo Uygulamasını İndirin

  Binomo'yu sadece bilgisayar üzerinden kullanmak zorunda değilsiniz. Binomo mobile uygulamasını hem iOS hem Android işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz. App Store ve Google Play Store'dan uygulamaya erişebilirsiniz. Ek olarak, Binomo APK indirmek için de burayı kullanabilirsiniz https://binomo.com/en/promo/android.  

Binomo Eğitimleri

  Daha önce de belirtildiği gibi, yatırım becerilerinizi geliştirmek için Binomo'da birçok eğitici materyal mevcuttur. Özellikle yatırım jargonuna hâkim olmayan yeni yatırımcılar için Binomo websitesinde bulunan terimler sözlüğünün çok faydalı bir kaynak olduğunu söyleyebiliriz.  

Binomo Müşteri Hizmetleri

  Daha önce de belirtildiği gibi, Binomo'yla ilgili her türlü sorunlarınızı veya Binomo şikâyetlerinizi [email protected]'a yazabilir veya Binomo websitesindeki Chat aracını kullanabilirsiniz.  

Binomo Yorumları (Gerçek Kullanıcılar)

  Sayende bu yöntemle 100$'ı 250$ yaptım. - Youtube kullanıcısı Anil K   40 TL yükledim 30 dk 280 TL yaptım 100 TL çekim talebi gönderdim verdiler. - Youtube kullanıcısı Bilinmeyen   Bu videoları yüklediğin için teşekkür ederim. Bana gerçekten faydası oldu. Daha geçen hafta 200$ kazandım. - Youtube kullanıcısı Wyatt Brandon   Senin Binomo'dan para çekme videonu da izlemiştim, daha verifikasyonun ne olduğunu bilmeden siteye sallamışsın komik :) Site gayet güvenilir ve hızlı para kazandıran bir site arkadaşlar. Sadece şansa bağlı bir şey değil, bilgin olmalı. - Youtube Kullanıcısı Kerem Yurumez   Paranı çekmene sevindim demek ki güvenilir bir siteymiş. Doğrulama prosedürü de gayet normal bence sonuçta senin paranı başkalarına vermeni istemezsin. - Youtube Kullanıcısı Bera Çetkin  

Sonuç

  Binomo online platformu, yatırım dünyasına girmek isteyenler için en kolay yöntemlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Evinizde oturduğunuz yerden kalkmadan yatırım yapmaya başlayabilir, kazançlarınızla güzel bir ek gelir kaynağı elde edebilirsiniz. Fakat unutmamak gerekir ki, her finansal işlem gibi Binomo size para kazanma garantisi vermez, eğer doğru kararlar verirseniz gelir kaynağı olabilir. Bu sebepten dolayı, doğru kararlar verebileceğinize emin olana kadar Binomo Demo hesabını kullanmanızı öneririz. Gerçek parayla finansal işlemlere başlamadan önce, gerekli bilgiyi edinin ve mutlaka yatırım danışmanınızın fikrini alın.