HABERDENİZLİ.COM

Olay geçtiğimiz gün Çal ilçesi Akkent mahallesinde meydana geldi. 75 yaşındaki Ümmü Coşdan, evde olduğu sırada kapıyı çalan bir kişi, oğlunun arkadaşıyım diyerek 1 bardak su içme bahanesiyle eve girmiş yaşlı kadını ellerini kollarını bağlayarak darp etmişti. Ardından kadının altınlarını çalarak olay yerinden kaçmıştı. Jandarma o olay sonrası şüpheliyi bulmak için araştırmayı genişletti.

KAMERALARDAN KAÇAMADI
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, olayın yaşandığı evin bulunduğu mahallenin bakkalından haber geldi. Mahalle bakkalı, daha önce hiç görmediği kişinin o gün bakkala geldiği ve bir şeyler aldığını söylemesi üzerin bakkalın güvenlik kamerası incelemeye alındı. Müşteri olarak gelen şahıs gaspa uğrayan Ümmü Coşdan’a gösterildi. Coşdan, kendisine saldıranın güvenlik kamerasındaki kişi olduğunu söylemesi üzerine jandarmada o kişiyi yakalamak için peşine düştü. Jandarma o şahısa benzeyen 10 kişiyi gözaltına aldı. Fakat 10 kişinin Coşdan’ı gasp eden kişi olmadığı öğrenildi. Ardından Jandarma işin peşini bırakmayarak 3 şüpheli şahsı daha gözaltına aldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bu gözaltına alınan 3 şahsın suça azmettirdikleri iddiası ile gözaltına alındığı belirtildi.

Çal İlçe Jandarma Komutanlığında sorgusu devam eden 3 şahsın ifadeleri alındıktan sonra Adliye’ye sevk edileceği öğrenildi.