Aydın’ın Nazilli ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen trafik kazasında kızına misafir olarak gelen 91 yaşındaki Hamdi Onbaşıoğlu'na çarpıp kaçarak ölümüne neden olan minibüs sürücüsü, 16 yaşında bir çocuk çıktı. Aracın anahtarını babasından habersiz olarak alan çocuk, çaprığı adamın öldüğünü öğrenince polise teslim oldu.
Nazilli merkez Pınarbaşı Mahallesi 15 Sokak'ta geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen trafik kazasında Bozdoğan'a bağlı Koyuncular köyünden kızı Ayşe Katraman'ın yanına misafirliğe gelen Hamdi Onbaşıoğlu (91), yolun karşısına geçmeye çalışırken kendisine çarpan minibüs olay yerinden kaçmıştı. Ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Onbaşıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kazanın ardından çevredeki mobese ve işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, plakası alınamayan ve arka camında "Neden be gülüm" yazılı beyaz renkli kapalı kasa minibüsü ve şoförünü bulmak için çalışma başlatmıştı.
ÖLDÜĞÜNÜ MÜŞTERİLERDEN DUYMUŞ 
Trafik kazasında yaşamını yitiren Onbaşıoğlu’na çarpıp kaçan sürücünün aynı mahallede oturan ve babasıyla birlikte pazarlarda kar helvası satan 16 yaşındaki O.S. olduğu ortaya çıktı. Ehliyetsiz olan O.S’nin babasının yeni aldığı 09 ND 488 plakalı minibüsün anahtarını izinsiz olarak alıp gezmeye çıktığı öğrenildi. Kazadan sonra hiçbir şey olmamış gibi işine devam eden O.S'nin kar helvası yemeye gelen müşterilerinin kendi aralarında konuşurken Hamdi Onbaşıoğlu’nun öldüğünü öğrenmesi üzerine korkup gece babası V.S’ye durumu anlattığı öğrenildi.
BABASI GETİRİP KARAKOLA TESLİM ETTİ
Oğlunun ölümlü trafik kazasına karıştığını öğrenen V.S. ise, bu sabah Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek konuyu polis ekiplerine anlattı. O.S’nin polislere verdiği ifadesinde; “Önümde başka bir otomobil gidiyordu yaşlı amca onun arkasından yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bir an göz göze geldik ama yapabileceğim bir şey yoktu. Yardım etmek istedim ancak yere düşünce kafasının kanadığını gördüm ve korkup kaçtım” dediği öğrenildi. O.S. ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.