Antalya'da, bakım için sanayi sitesine bulunan 1965 model klasik Mercedes otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanarak kullanılamaz hale geldi.
Olay, saat 10.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 676'ncı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arabanın sahibi tarafından bakımı yapılması için Eski Sanayi'ye getirilen araç henüz bilinmeyen bir sebepten alev aldı. İtfaiye ekipleri yanan aracı söndürebilmek için alevlere basınçlı suyla müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle her yanı saran alevler otomobili kullanılamaz hale getirdi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, aracın sahibine ulaşmaya çalıştı. Özenle bakıldığı belirtilen yarım asırlık otomobil, dakikalar içinde kül oldu.
Görgü tanığı Hüseyin Güven, 1965 model klasik Mercedes otomobilin yanından geçen minibüsün ardından yanmaya başladığını söyledi. Güven, “Ben motosiklet sürüyordum. Motosikleti sürerken aracın yanından geçen bir minibüs gördüm. Ondan sonra arabanın tutuştuğunu gördüm birden. Tam olarak görmedim ama minibüs geçtikten sonra araç yanmaya başladı. Aracın sahibini tanımıyorum ama araç uzun zamandan beri burada. Herhalde tamir için bıraktılar bilmiyorum” dedi.