Mutlu KELİŞTİ / ÖZEL HABER

Denizli'nin Buldan ilçesi Türlübey mahallesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken yaralanan, vücudunda 2. ve 3. derece yanıklar oluşan Orman Muhafaza Memuru Yaşar Kozakbaş'ın tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Merkezi'nde devam ediyor.

Haberdenizli.com'a konuşan oğlu Yüksel Kozakbaş, "Babam, Pazartesi gününden beri Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavi görüyor. Vücudunda 2. ve 3. derece yanıklar tedavi edilmeye çalışılıyor. Denizli'den geldiğimizde ilk ameliyat yapıldı. 3 gün geçtikten sonra 2. ameliyatla kol ve bacaklarına deri eklendi. Pazartesi veya Salı günü 3. ameliyatını olacak. 5 veya 6 ameliyat olacağını biliyoruz. Tansiyonu yüksek, uygulanan ilaç tedavisi böbrekte birikme yapmış dağıtılmaya çalışılıyor. Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor." dedi. 

60 yaşında olan babasının emekliliğinin geldiğini belirten Yüksel Kozakbaş, "Vücudunda yüzde 40 yanık olan babamın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve Denizli'ye dönmeyi istiyoruz. Bizi bu zor durumumuzda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya'ya teşekkür ederiz." dedi.

Orman Muhafaza Memuru Yaşar Kozakbaş'ın yanından bir an bile ayrılmayan oğlu ve eşi Orman Genel Müdürlüğü'nün misafirhanesinde kalıyor. 

Yaşar Kozakbaş'ın, Denizli'nin Tavas ilçesi Kayapınar Mahallesi doğumlu, 60 yaşında, evli ve 2 çocuk sahibi olduğu belirtildi.