Mutlu Kelişti / ÖZEL HABER

Denizli'nin Buldan ilçesinde meydana gelen orman yangınında yaralanan orman muhafaza memuru Kozakbaş'ın yoğun bakıma alındığı belirtildi. 

Edinilen bilgiye göre Denizli'nin Buldan ilçesi Türlübey mahallesinde çıkan ve Alacaoğlu ile Derbent mahallelerinde devam eden yangına müdahale eden ekibin içinde bulunan orman muhafaza memuru Yaşar Kozakbaş yaralanmıştı. Vücudunda 2. derece yanık meydana gelen Kozakbaş'a ilk müdahale Buldan Devlet Hastanesi'nde yapıldı. 

Daha sonra Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Merkezine sevk edilen Kozakbaşın burada amaliyat olduğu şu anda da yoğun bakımda olduğu belirtildi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Kozakbaş'ın oğlu Yüksel Kozakbaş, "Babama ilk müdahale Buldan'da yapıldı, ardından Eskişehir'e geldik. Yanık ünitesinde amaliyat oldu. Şu an yoğun bakımda biz de görüşemiyoruz. Yoğun bakımda 4 gün bekledikten sonra duruma göre bir amaliyat daha olacağı söylendi. Bu amaliyatta bacaklarına ve kollarına deri uygulaması yapılacak." dedi. 

2. Derece yanık olan Yaşar Kozakbaş'ın Buldan Orman Şefliği bünyesinde çalıştığı belirtildi. 50 yaşındaki Kozakbaş Tavas ilçesi Kayapınar mahallesinden olduğu ifade edildi.