Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge yönetimi, elektrik kontağından çıkan yangınla evi yanan orman işçisi  Uğur Alkan’ın evinin eşyalarını baştan aşağıya yeniledi. Verdikleri hediye ile aileyi mutluluğa boğuldu. Sendika Başkanı Halil Turan, “Bizim sendikacılık anlayışımız kardeşlik hukukuna dayanmaktadır. Hiçbir üyemizi mağdur bırakmayız” dedi.

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Uşak İşletme Müdürlüğüne bağlı Ulubey de görev yapan Öz Orman İş Sendikası Üyesi Uğur Alkan’a ait evde elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangın yaşandı.  Alkan’ın evinde çıkan yangında evi ve eşyaları kullanılamaz hale gelirken can kaybı yaşanmadı. Yangın sonrası ailenin yardımına ilk koşan ise Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge yönetimi oldu. Alkan’ın evinin eşyalarını sendika baştan aşağıya yeniledi. 
Yaşanan yangının ardından Sendika üyesi Alkan’ı ve ailesini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade eden Öz Orman İş Denizli Bölge Başkanı Halil Turan, “Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Uşak İşletme şefliğine bağlı Ulubey de görev yapan Öz Orman İş Sendikamızın değerli üyesi kardeşimiz Uğur Alkan’ın evinde elektrik kontağından çıktığı belirlenen bir yangına maruz kalması bizleri derinden üzmüştür. Yaşanan yangında can kaybının olmaması ayrıca teselli kaynağı olmuştur. Yangının yaşandığı ilk andan itibaren sendikacılığın yanı sıra bir insanlık görevi olarak üyemizin her an yanında olmaya gayret ediyoruz. Öz Orman İş Sendikası olarak her zaman insan odaklı, emekçinin hakkını savunan ve koruyan bir anlayışla üyelerimize hizmet götürdüğümüz bilinen bir gerçektir. Bu anlayıştan hareketle Öz Orman İş Sendikası olarak daha önce de yaşanan benzeri olaylarda olduğu gibi yine bu yangın sonucu da mağdur olan üyemiz Uğur Alkan’ı yalnız bırakmayıp onun derdiyle dertlenmeye ve çarenin ve çözümün ortağı olmaya gayret ettik” dedi.