Denizli’de yağan yağmurun ardından kayganlaşan yolda bir araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada bir kişi öldü. 
Kaza, saat 15.00 sıralarında Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akköy - Pamukkale arası meydana gelen kazada 20 R 2516 plakalı minibüsü kullanan Sezai Ergin (39) yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan minibüs şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler şoförün araçta sıkıştığını gördü. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Bu sırada Sezai Ergin’e müdahale eden 112 acil servis ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Kazada aynı araçta bulunan bir kadın ise yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri direksiyona sıkışarak ölen şoför Sezai Ergin, güçlükle de olsa araçtan çıkarıldı. Polis ekipleri olayın ardında yolun bir kısmını trafiğe kapatırken, ölen Sezai Ergin’i yakınları uzun süre gözyaşı döktü.
Savcının yaptığı incelemelerin ardından şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.