CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, 30 Mart Seçimleri için hazırladığı projeler arasında Pamukkale Üniversitesi öğrencilerini ayrı bir yerde tutuyor. 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine özel projeler hazırladı. Denizli’nin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısına çok önemli bir katkısı bulunan ve sayıları 50 bini bulan PAÜ öğrencilerinin beklentilerinden yola çıkarak hazırlanan projeler, ayrı bir broşürde toplandı.
Üniversite öğrencilerinin yerel yöneticilerden beklentilerini kendi ağızlarından anlattığı ve fotoğraflarına da yer verilen broşür ve projelerin ismi ise ‘Kızlı Erkekli Projeler’ oldu. Öğrencilerin kampüs içinde çalışacak ücretsiz bir ring talebinden sosyal beklentilerine, konaklama ve diğer ulaşım sıkıntılarından kültürel taleplerine, başarılı öğrencilerin desteklenmesinden öğrenci kulüplerinin yerel yönetimde söz sahibi olmasına kadar 12 başlık altında toplanan isteklerinden yola çıkan Vural, 50 bin adet olarak bastırılan proje broşürünün üniversite bölgesinde dağıtıma başladığın vurguladı.
Projenin adının ‘Kızlı Erkekli Projeler’ olduğunu belirten Vural, “Bu ülke kurtuluş savaşını kızlı erkekli omuz omuza mücadele ederek kurdu. Biz ne kızlı erkekli yaşamın ahlaksızlık olduğunu düşünüyoruz ne de Denizli’deki yurt ayıbının öğrencilerden kaynaklandığını. Onlar bize ana-babalarının emaneti. Onların daha iyi koşullarda öğrenim görmesi, başarılı olmalarının teşvik edilmesi, yerel yönetimde söz sahibi olması için çabalamak da boynumuzun borcu” diye konuştu.