CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’a alan çalışmalarında en önemli destek CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’den geldi.  Denizli’deki çalışmalara katkı amacıyla ilimizde bulunan Keskin, gününü, CHP’li Aday Vural’la birlikte seçmen ziyaretlerine ayırdı. Sokakta yoğun ilgiyle karşılanan Keskin ve Vural ikilisi, pazaryerleri gezilerinin ardından önce engellilerle ardından da üniversite öğrencileriyle bir araya geldi
Kuşpınar’daki Çarşamba Pazarı’nın ardından Kınıklı Pazarı’nda da vatandaşlarla buluşan Keskin ve Vural, yeni kurulacak Pamukkale ilçesinin Türkiye’de örnek bir ilçe olacağı vurgusunda bulundular.
Engelsiz bir kenti birlikte inşa edeceğiz

Pazar ziyaretlerinin ardından Çamlık’ta faaliyet gösteren Çınar Gözlem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Genel Başkan Yardımcısı Keskin ve Başkan Vural, burada eğitim gören engelli çocukları ziyaret etti. Pamukkale Belediyesi’nde engellilerin çalıştığı özel bir birimin ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik projeleri hayata geçireceğinin altını çizen Vural, eğitim gören çocukların ailelerine “Engelsiz bir şehri, engelli arkadaşlarımızın gözünden hazırlanan projelerle kuracağız” diye konuştu.  Engelsiz Çözüm Merkezi adı verdikleri bu projeye büyük önem verdiklerini de dile getiren Vural, ‘Engelsiz Çözüm Merkezimiz öncülüğünde, ilçemizin farklı yerlerinde engelli çocuklarımızın eğitimi, engelli yaşlılarımızın bakımı konusundaki merkezleri hayata geçireceğiz. Aynı zamanda bu birimin bir başka çalışması da engelli vatandaşlarımıza meslek edinmelerine yönelik özel eğitim merkezleri olacak’ dedi.
Daha sonra kampüs bölgesine geçen Keskin ve Vural ikilisi, üniversite çevresinde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisi altında geçen ziyaret programında Vural, Pamukkale’nin öğrencisine her zaman sahip çıkacağını ve şehir dışından eğitim görmek amacıyla ilimize gelen gençlerin en iyi şekilde ağırlanacağını söyledi. Üniversitede okuyan öğrencilerin kendilerine ailelerinin emaneti olduğunu belirten Başkan Vural, öğrencilere yönelik yapacakları çalışmadan söz etti.  Başkan Vural burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 50 bin öğrencisiyle Pamukkale Üniversitesi’nin Denizli’nin yadsınamaz bir gerçeği olduğunu belirtti. Öğrencilerin, Denizli’nin sosyo-ekonomik ve kültürel yapısına çok büyük katkısı olduğunu söyleyen Vural, ‘Üniversite öğrencilerimize ucuz ulaşım ve konaklama imkanı sağlayacağız. Üniversite öğrencilerimizi, yetersiz konaklama ve pahalı ulaşım derdinden biz kurtaracağız’ dedi.

Kampüste bulunan minibüs hattını da ziyaret eden Keskin ve Vural, burada çalışan şoförleri ziyaret ederek, yaşadıkarı sorunlar hakkında bir süre sohbet etti. Yapılan güzergah değişiklerinden sonra çok sıkıntı yaşadıklarını belirten minibüs şoförleri, bu konunun bir an önce çözülmesini istediler. Başkan Vural burada yaptığı konuşmada, bu sıkıntının Denizli’de faaliyette bulunan her güzergahta yaşandığını, bunun sonucu olarak da hem vatandaşın hem de bu güzergahta çalışan esnafın çok zorluklar çektiğini belirterek, yönetime geldikleri zaman üzerine çalışacakları konuların başında geleceğini belirtti.

Bir süre önce başkan adaylarına destek amacıyla ilimize gelen Keskin, ilk olarak geçtiğimiz Pazar günü Sevindik’te yapılan halk buluşmasında başkan adayları ile bir araya gelmiş, vatandaşlardan CHP’li adaylar için destek istemişti.