Cumhuriyet Halk Partisi, Halk Buluşması toplantılarının ikincisini Sevindik Mahallesi’nde coşkulu bir mitingle gerçekleştirdi. Mitinge, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Denizli İl Başkanı Ömer Yurtseven, CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’la birlikte parti yöneticileri katıldı. 
‘Halk Buluşması’ adı altında düzenlenen mitinglerin ikincisinin düzenlendiği etkinliğe, yağışlı havaya rağmen katılımın yoğun olduğu gözlendi. CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nün evsahipliğini yaptığı halk buluşmasında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, iktidarı eleştirerek, yolsuzluklara vurgu yaptı. Yerel seçimlerin Türkiye’nin karanlık dönemi geride bırakması için önemli bir fırsat olduğunu belirten Keskin, mitinge katılan partililere teşekkür etti. 
Otobüs üzerinden Sevindik Merkez Camii yanındaki alanda toplananlara seslenen CHP’nin başkan adayları, 30 Mart’ta yönetime gelecekleri konusunda inançlarının tam olduğunu ifade ederek, mitinge katılan vatandaşlardan destek istedi.
‘30 Mart akşamı Denizli’yi büyük bir şölen bekliyor’
Yapılan etkinlik sonrası vatandaşlarla bir araya gelen CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçimlere az bir zaman kaldığını, bu zamanı da en etkin şekilde kullanacaklarını ifade etti. Başkan Vural konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘Seçim çalışmalarına başladığımız andan itibaren, partimizin tüm üyeleri, gece gündüz demeden, canla başla çalışıyor. Seçim bölgemizde ziyaret etmediğimiz mahallemiz, kalmayacak diyerek yola çıktık ve bu prensiple çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz. Sevindik’te yaptığımız mitingde yağışlı havaya rağmen katılımın yüksek olması, bizi çok mutlu etti ve ilerlediğimiz bu yolda doğru adımlar attığımız gösterdi. 30 Mart akşamı Denizli’yi büyük bir şölen bekliyor’ dedi.