Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi tarafından düzenlenen "Dostluğa ve Kardeşliğe Smaç" isimli voleybol turnuvası sona erdi. 
Üçler Mahallesi’ndeki Nalan Kaynak Okulu’nda oynanan final karşılaşmalarıyla tamamlanan turnuvada Merkez Ortaokulu’nu 2-1 yenen Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu. Turnuvada üçüncülüğü ise Yardım Sevenler İlköğretim Okulunu 2-0 yenen Nalan Kaynak İlkokulu kazandı.
Final maçlarının tamamlanmasının ardından açıklama yapan Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve TES Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, turnuvaya eğitimcilerden oluşan 38 takımın katıldığını belirterek, "Eğitimci arkadaşlarımız arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz turnuva tamamlandı. Bir ay süren turnuvamıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Demirtaş, "Dostluğa ve Kardeşliğe Smaç" adını verdikleri turnuvayı geleneksel hale getireceklerini de sözlerine ekledi.
Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa verildi. Final maçlarını Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Özevcimen ve Reşat Erdoğan, Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı Erol Al da izledi.