Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu, yaşlı, engelli ve yasal haklarından dolayı ulaşımdan ücretsiz yararlanan diğer "Denizli Kart" sahiplerinin 31 Aralık 2015 tarihine kadar kartlarını vize yaptırması gerektiği duyuruldu. 

Bu kapsamda ücretsiz Denizli Kart kullanım hakkı olan 65 yaş ve üzeri ile engelli vatandaşların, ayrıca yasal haklarından dolayı otobüs ulaşımından ücretsiz yararlanan diğer Denizli Kart sahiplerinin 31 Aralık 2015 tarihine kadar kartlarını vize yaptırmaları gerektiği duyuruldu. Vize yaptıracak 65 yaş ve üzeri Denizli Kart sahiplerinin kimlik bilgilerini içeren kimlik, ehliyet gibi resmi bir belge, engelli kartı hak sahiplerinin ise geçerlilik süresi devam eden raporlarını göstererek vizelerini gerçekleştirebilecekleri açıklandı.  

Vize işlemleri nerede yapılacak?
İlgili vatandaşların vize işlemlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye ait; Özel İdare İşhanı kart dolum noktasından, Denizli Büyükşehir Belediyesi içerisindeki kart dolum noktasından ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali kart dolum noktasından yaptırılabilecekleri ifade edildi. 31 Aralık 2015'e kadar vizesi yaptırılmayan söz konusu Denizli Kart sahiplerinin vizesi yenilenene kadar kartlarını kullanamayacağı işaret edildi.