FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında görevden alınan Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan'ı yerine tayin olan isim belli oldu. Karahan Daştan’dan boşalan Acıpayam Kaymakamlığına Serkan Ayhan’ın vekillik edeceği bildirildi.

SERKAN AYHAN KİMDİR

Serkan Ayhan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul Sarıyer ilçesinde tamamladıktan sonra. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun olmuştur.
          
Memuriyet hayatına düzenleyici ve denetleyici kurumlardan olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumun da bilişim uzman yardımcısı olarak 2012 yılının ocak ayında başlamıştır.
        
İçişleri Bakanlığının 2013 yılında yaptığı Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği sınıfına intisap etmiştir. Denizli Valiliğinde Valilik Stajını, Karabük İli Safranbolu ilçesinde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını, Ankara İli Beypazarı ilçesinde ve Trabzon İli Maçka ilçelerinde refiklik stajını tamamlamıştır.
          
Fransa’nın  Paris şehrinde Sorbon üniversitesi bünyesinde 1 yıl boyunca dil eğitimi almıştır. Yurt dışı stajının bitimi akabinde  ilçemize görevlendirilmiştir.


Kaynak: Acıpayam Gazetesi