Her elektronik sigara kullanıcısının tanışması gereken markalardan bir tanesi olan Vaporesso, farklı tasarımlarda yer verdiği birçok kite sahiptir. Swag serisi de markanın yeni sayılabilecek kitlerinden birisidir ve satışa çıktığı günden bu yana TR Elektronik Sigara sitesinde yer verilen bir ürün olmuştur. Elektronik sigara kullanıcılarının ulaşmak istedikleri ürünleri güncel olarak sağlayan site, en iyi satış desteğini sağlayabilen bir firma olarak öne çıkmaya devam etmektedir. Tütün ürünlerini bırakmak ve bunu yaparken elektronik sigara desteği almak istiyorsanız, sitenin güncel ürün içeriklerini orijinallik kaygısı taşımadan inceleyebilirsiniz. Vaporesso Swag Genel Özellikler

80 Watt olan Swag modeli başlangıç kiti, pazardaki en son kompakt setlerden birisidir ve tonozlu OMNI 2.0 yongası, özel geliştirilmiş NRG SE Sub-Ohm tankı ile eşleştirilebilen 80 Watt maksimum çıkış ile geliyor. Çıkış ayarlarında sofistike bir tasarımın yer verildiği bu cihazda, Revenger serisi kitlerden ilham alındığı açıkça görülmektedir. Fütüristik tasarımı modern ve yenilikçidir. Bu sayede hem kullanışlı bir başlangıç kiti kullanabiliyor hem de kullanımda modernliğin keyfini yaşayabilirsiniz.

Dayanıklı alüminyum alaşımlı dış yüzey üzerinde bir IML teknolojisinin benimsendiği görülmektedir. 75 mm x 48 mm x 25 mm ölçüleriyle, hem portatif hem de kullanışlı bir seçenek sunmaktadır. Üst kısımdaki pil kapağıyla erişilebilen tek bir 18650 batarya ile destekleniyor. Seyahat dostu kullanımlar için son derece idealdir. Bu kompakt tasarımdaki ürünü, kolaylıkla site üzerinden farklı renk imkanlarıyla temin edebilirsiniz. Vaporesso markasının en yeni serilerinden olan ürün, site üzerinde istediğiniz renk seçenekleriyle satın alınabilmektedir. Cihazın kutu içeriğine piller dahil edilmediği için, site üzerinde ürün seçenekleri içinden pil belirlemeyi ihmal etmeden siparişinizi verebilirsiniz.

Vaporesso Swag Kullanım

Özel OMNI Board 2.0, çok yönlülük sağlayabilmek adına Özelleştirilmiş Eğri Akışı (CCW) ile Özelleştirilmiş Sıcaklık Eğrisi (CCT) modlarıyla birlikte kullanılabiliyor. 5-80 Watt olan çıkış aralığı, bu modların kullanımına kolaylıkla izin veriyor. Seyahat dostu olan cihaz, kolay ve rahat bir kullanımla sizlerle buluşuyor. CCW modunda, kullanıcılar Watt çıkışını kişiselleştirebilir ve her yarım saniyede bir kontrolü hızlandırabiliyorlar. CCT modu ise, kullanıcılara daha fazla kontrol sağlamak adına kullanım esnasında özelleştirilebilir sıcaklık ayarlarına yer vermektedir. Ayrıca, ek standart güç yöntemleri için Akıllı Değişken Watt Modu, Bypass Modu, ve TCR Ayarlamaları özelliklerini de bu cihaz içermektedir.

Entegre 0.96 inçlik OLED ekran, gerçek zamanlı saat ayarının yanı sıra, bütün gerekli verilerle beraber, verimli kullanım ve ayarlama sunuyor. Her kite, 2 mL elektronik sigara likiti kapasitesi, Twist Open tasarımı, hava akımı kontrolü ve GT Cores'un kullanımıyla yeni NRG SE Sub-Ohm tankı dahildir. Her bir sette maksimum 80 Watt gücüyle temin edilebiliyor ve 0.4 Ohm GT 2 Core ve 20 Watt ile 35 Watt aralığında GT cCell Core içeriyor.

Modern bir kullanım, kompakt tasarım ve ele oturuşu açısından sıkıntı çekmeyeceğiniz bir cihaz olarak serisinin bu cihazını tercih edebilirsiniz. Seri içerisinde tek bir güç seçeneği ile birlikte yalnızca 80 Watt'lık bu modeli bulabiliyorsunuz ve cihazın tasarımı ve özellikleri de başka bir güç seçeneğini aramanıza gerek bırakmıyor. Likit tankının küçük olması sık sık doldurmayı gerektirebiliyor, fakat kompakt ve başlangıç kullanımları için ideal bir cihazdır. Belirtilen özellikler sizlere hitap ediyorsa, o zaman site üzerinden kolaylıkla sipariş etme seçeneğiniz vardır.

Vaporesso Swag Güç Özellikleri

Cihaz, seri içerisinde tek bir model olarak bulunuyor ve bu da 80 Watt güç özelliğine sahip olarak geliyor. 5-80 Watt olan güç çıkışının, standart bir kullanım için yeterli olduğu söylenebilir. Kit mini boylarda olduğu için, ele oturuşu da oldukça rahattır.

Vaporesso üretiminin yer verdiği modern görünümlü kitlerden olan Swag, tek bir güç seçeneğiyle site üzerinde satıştadır. Serinin bu tek modeli, başlangıç aşamasında standart bir kullanım arayan elektronik sigara kullanıcıları için idealdir. 80 Watt olan güç seçeneğiyle kolaylıkla şarj edebilir ve kolay bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ele uyan yapısı, kullanımı kolaylaştırmak amacıyla kompakt tasarlanmıştır. Renk seçenekleri birden fazla olup, site üzerinde siyah, gümüş ve mavi renkleriyle satışa sunulabilmektedir. Kutu içeriğinde Vaporesso tarafından pile yer verilmediğinden, siparişinizi verirken pil seçenekleri ile bir pil siparişi vermelisiniz. Ayrıca ürün ile birlikte site sizlere iki adet hediye ürün de sunabiliyor. Bunlardan istediğiniz herhangi birini seçebilme şansınız vardır.

Orijinal Ürünlerle Güvenli Alışverişler

Orijinal olarak ithal edilen ürünler, TR Elektronik Sigara sitesinin güvenli satışlarıyla müşterilerle buluşmaktadır. Her bir ürün için orijinal satış gerçekleştiren site, bütün ürünlerini kutusunda ve jelatini içerisinde satışa sunuyor. Böylelikle siparişleriniz dahilinde herhangi bir üründe orijinallik kaygısı taşımanıza gerek kalmadan güvenilir alışverişler yapabiliyorsunuz. Sitenin, hemen hemen her üründe hediye kategorisini inceleyerek ürününüzle birlikte sizlere sunulan hediye seçeneklerinden de yararlanabilme imkanınız vardır. Elektronik sigaralarda güvenli alışverişler için, trelektroniksigara.net ziyaret edebilirsiniz.