Suriye’de çıkan çatışmalarda yaralandığı belirtilen Emrah Ç. isimli IŞİD militanının Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) tedavi gördüğü iddia edildi. 
Suriye’de çıkan çatışmalara katılan ve IŞİD üyesi olduğu belirtilen Emrah Ç. isimli bir kişinin Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde tedavi gördüğü öğrenildi. Antakya’da ilk tedavisi yapıldıktan sonra PAÜ’ye getirilen Emrah Ç.’nin baldırından bomba ile yaralandığı iddia edildi. 
Konuyla ilgili Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada ise "Sosyal medyada Suriye’deki çatışma bölgelerinde yaralanan Emrah Ç.'ın ilimizde tedavi edildiği şeklindeki haberler ile ilgili olarak kamuoyunu doğru bilgilendirme adına açıklama yapılması uygun görülmüştür. Emrah Ç. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne bizzat kendisi müracaat ederek tedavisine başlanılmıştır. Yaralanmasıyla ilgili olarak adli işlemler ülkemize girişi sırasında sınır vilayetimiz tarafından yapılmış ve halen devam etmektedir. Her vatandaşımız gibi sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkı gereğince tedavi işlemleri devam etmektedir" denildi.