Denizli Valisi Ali Fuat Atik yayımladığı mesajda şunları dile getirdi: "Emek, toplum ve iş hayatında yeri doldurulması en zor kıymetlerden biridir. Bu anlamda yaşamımızın en yüce değerlerinin başında gelir. Bugün, ülkemizin ekonomik kalkınmasında temel faktör olan işçi ve emekçilerimizin alın terinin ne denli kıymetli olduğunun hatırlandığı en anlamlı gündür. Daha gelişmiş daha müreffeh Türkiye yolunda, ülkemizin attığı her adıma emek ve alın terleriyle büyük katkı sağlayan, fedakârca çalışan tüm işçi ve emekçilerimizin bu önemli gününü -1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü- en içten duygularımla kutluyorum.

Bizler işçinin hakkını, alnının teri kurumadan veren bir kültürün mensupları olarak iş hayatında huzur ve istikrarın sağlanmasını çok önemsiyoruz. Gerek toplum hayatında gerek iş yaşamında birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, üretim gücümüzü artıracak, işçimizi huzurlu ve başarılı kılacak etkinliklerin ülkemize güç katacağına inanıyoruz. Bu nedenle çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını tam olarak almaları, her daim daha iyi çalışma şartlarına sahip olmaları ve layık oldukları yaşam standartlarına kavuşmaları amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız.

Bugünün anlamına yakışır bir şekilde, dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni ediyor, en kutsal kazancın alın teri ile kazanılan helal kazanç olduğunu vurgulayarak elde ettiğimiz ekonomik gücün gerçek sahibi tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, her birine aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum."