AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal ve Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Özsoy, Aytaç Turgut ve Mustafa Gökoğlan ile birlikte Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı önemli çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Osman Zolan, Denizli'ye birlikte hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

 Yıllar önce Baklan Kaymakamlığı yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Baklan Kaymakamlığı görevini hatırlattı. Denizli'nin çok önemli bir değişim geçirdiğini belirten Altıparmak, "Büyükşehir Belediyesi ile görevimiz boyunca Denizli'nin daha yaşanılabilir bir kent olması adına birlikte önemli işler başaracağımıza, Denizli'ye önemli hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum" dedi. 

 Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yanısıra Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'le birlikte Başsavcı Vekilleri Niyazi Yar, Şakir Yılmaz, Vedat Kadri Özer, Ağır Ceza Mahkemesi başkanları, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Adalet Komisyon Başkan Vekili Rabia Yatağanbaba, Ticaret Mahkemesi Başkanı Ali Fuat Arslan ziyaret ederek, görevinde başarı diledi. Vali Dr.Ahmet Altıparmak'ı makamında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başkan yardımcıları ile birlikte ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ederek, "Hoşgeldiniz" dedi ve yeni görevinde başarı diledi.

DHA











Zekican Şenkaya