Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrencileri ziyaret etti. 
Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in ziyaretinde, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Sebehattin Akgül, İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Kredi Yurtlar Kurumu Denizli Bölge Müdürü Alaattin Aktaş da hazır bulundu.
Ziyarette ilk olarak Sosyal Tesisleri ziyaret eden Vali Demir ve beraberindeki heyet, yemekhane bölümünde öğrencilerle bir araya geldi. Burada öğrencilerle sohbet eden Vali Demir, öğrencilerin sorunlarını yerinde dinleme fırsatı buldu. Kredi Yurtlar Kurumu Denizli Bölge Müdürü Alaattin Aktaş’a sorunların giderilmesi için çalışma yapılması talimatını veren Vali Demir daha sonra, yurt binalarında öğrencilerle görüştü.
Vali Abdülkadir Demir son olarak yurt personeli ile toplantı yaptı. Ziyaret sırasında yurtta kalan öğrencilerin son derece saygılı yetiştiklerini gözlemlediğini vurgulayan Vali Demir, gerçekleştirilen hizmetlerden memnun olduğunu söyledi. Fiziksel iyileştirme çalışmalarının hızla devam ettiğini sözlerine ekleyen Vali Abdülkadir Demir, üniversitedeki öğrenci sayısının her geçen yıl artmasını göz önünde bulundurduklarını ve bina sayısını arttıracaklarını ifade etti.