İzmir yolu Üçler Bulvarı kavşağında bulunan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin denetim ve kontrollü altında faaliyet gösteren Yaş Sebze ve Meyve Hali ziyaretinde Vali Şükrü Kocatepe’ye, Sebze Hali Müdürü Mevlüt Yıldırım, Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (DEMESKO) Başkanı Cemil Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı eşlik etti. 
Haldeki komisyoncu dükkanlarını gezen Vali Şükrü Kocatepe, meyve ve sebzeleri inceleyerek esnaftan piyasa hakkında bilgi aldı. Hal esnafı ise Vali Şükrü Kocatepe’nin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek meyve ikramında bulundular.
Haldeki ürün bolluğu ve çeşitliliğinin çok büyük bir nimet olduğunu ifade eden Vali Şükrü Kocatepe, bu konuda Denizli’nin adeta bir cennet olduğunu belirtti. Denizlinin bağ, bahçe ve ovalarında birçok sebze ile meyvenin yetiştirildiğini, özellikle seralarda sebze üretiminin yaygınlaşması ile pazar tezgahlarında her dönem çok sayıda sebze ve meyve olduğunu belirten Vali Şükrü Kocatepe, kendisinin de çoğu zaman eşi ile birlikte semt pazarlarına çıkarak tezgahlardan taze sebze ve meyveleri seçerek aldıklarını ifade etti.
Esnaf ziyaretinin ardından Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği yönetim binasına geçen Vali Kocatepe, daha sonra halden ayrıldı.