İlk olarak Faber Mermer’i ziyaret eden Vali Karahan Faber Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cinkaya tarafından karşılandı. Cinkaya ile bir süre görüşen Karahan, fabrika ve üretim safhaları hakkında bilgiler aldı. 
Daha sonra Ozan Tekstil’i ziyaret eden Vali Karahan, Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Katrancı ve Başkan Yardımcısı Ozan Katrancı tarafından karşılanan Vali Karahan, fabrika hakkında bilgiler aldı. 
Tekstilin başkenti olarak bilinen Denizli’nin sanayinin her alanında önemli kuruluşlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Hasan Karahan; “İhracatta ilk sekiz içinde yer alan Denizli’de sadece tekstil üretimiyle sınırlı kalmayıp sanayi çeşitliliğinin arttırılması hem Denizli, hem de ülke ekonomimize önemli katkılar sağlıyor. Müteşebbis Denizlili işadamlarımız sanayinin ve üretimin her alanında ekonomimize önemli katkıda bulunuyor. Verdikleri bu katkı da her yıl artarak devam ediyor. Sanayinin her alanında yer alan sanayicilerimize teşekkür ediyor, işlerinin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.