HABERDENİZLİ.COM

Çal ilçesinde ilk olarak Çal Kaymakamlığını ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan, Kaymakam Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkanı Fethi Akcan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Hükümet Konağında Kaymakam Dinç’den ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında bilgi alan Vali Karahan, daha sonra ilçedeki okulları ziyaret etti

Ziyaretin ardından Muhtarlarla biraraya gelen  Vali Hasan Karahan, düzenlenen toplantıda vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Çal ilçesindeki Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Karahan; “Denizli'yi ilçe ilçe dolaşıyoruz. Birebir talepleri, sorunları dinleyerek çözmeye çalışıyoruz. Denizli’mizde güzel işler yapılmış, inşallah daha güzellerini hep birlikte yaparız. Çal ilçesinde de Kaymakamlık ve  Belediyemizce güzel işler yapılmış. İnşallah ihtiyaçları yine yerinde tespit edip, çözümünü yine birlikte yapacağız. Daha güzel daha başarılı işlere inşallah hep birlikte imza atacağız. Muhtarlarımız, sizler bize talep ve dileklerinizi iletin, onlarla ilgili değerlendirmemizi hep beraber yapalım” dedi. Açılış konuşmasının ardından Mahallelerimizin sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.
  
Çal ilçe ziyaretinin ardından Bekilli ilçesine geçen Vali Hasan Karahan;  Bekilli ilçesinin mahallelerindeki sorunları ve talepleri dinlemek ve çözüm yolları bulmak üzere Mahalle Muhtarları ile biraraya geldi.