HABERDENİZLİ.COM

Üstünsalih ve beraberindeki heyet, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Cillov, Samet Tunay Gündüz ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu tarafından ağırlandı. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Denizli’nin müteşebbis bir ruha sahip olduğuna vurgu yapan Keçeci, Denizli ekonomisi hakkında güncel rakamları vererek Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’i bilgilendirdi. Denizli Sanayi Odası için Vakıfbank’ın diğer bankalardan daha farklı bir değeri olduğunu ifade eden Keçeci, bunu sebebi Denizli Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki partnerimiz olmanız. Ayrıca kriz dönemlerinde sanayicilerimizin yanında olduğunuzu gösteriyorsunuz. Bu desteğinizi Denizlili sanayicilerimiz önemseyecektir. Çünkü yağmurda şemsiye kapatan bir banka ile çalışmak isteyeceklerini sanmıyorum.” dedi.

Vakıfbank Genel Müdüründen DSO'ya Ziyaret

Genel Müdür Üstünsalih, “Biz olabildiğince sanayicilerimizin yanımda olmaya çalışıyoruz. Biz de piyasalar düzeldiğinde yine tercih edilen banka olmak istiyoruz.” dedi. Genel Müdür Üstünsalih ziyareti anısına DSO Başkanı Müjdat Keçeci’ye, bir plaket verdi.

Keçeci’de Üstünsalih’e ziyareti anısına Denizli’de üretilen çeşm-i bülbül takdim etti.

Vakıfbank Genel Müdüründen DSO'ya Ziyaret

Vakıfbank Genel Müdüründen DSO'ya Ziyaret

Vakıfbank Genel Müdüründen DSO'ya Ziyaret