HABERDENİZLİ.COM

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi hazırladığı "V BAŞARI" projesiyle  ile 381 proje arasında Türkiye üçüncülüğü kazandı. Denizli nin ismini ve okulun ismini duyurmayı başardı. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi" düzenlendi. Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi  "Akademik Gelişim ve Bilimsel Faaliyet" tematik alanında "V BAŞARI" projesiyle yarışmaya katıldı. 381 proje arasından Türkiye üçüncülüğünü kazandı.  Düzenlenen törenle okula üçüncülük ödülü ve beş bin TL para ödülü verildi. Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul müdürü Hüsamettin Küçükçal, yarışmaya katılan ve iddialı olan 381 proje arasından Türkiye üçüncülüğünü kazanan öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından

Hazırladıkları projenin önce Denizli deki elemeyi geçtiğini anlatan Müdür Küçükçal, ‘Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi" düzenlendi. Başvurular Haziran ayında bitti. 381 proje yarışmaya katıldı. Denizli Anadolu İmam Hatip Lisemiz de "Akademik Gelişim ve Bilimsel Faaliyet" tematik alanında "V BAŞARI" projesiyle yarışmaya katıldı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirme sonucunda 381 proje arasında önce ilk 100'e, sonraki değerlendirme neticesinde de ilk 50'ye giren projemiz İstanbul'da yapılan ödül töreninde Türkiye üçüncülüğü kazandı. İstanbul'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrif ettiği üç gün süren "Yeniden Açılışının 70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu" nun son gününde düzenlenen törende Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne plaket ve 5 bin TL üçüncülük ödülü verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından

Organizasyonu yapan Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze ve proje hazırlama sürecinde verdikleri destek nedeniyle Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, projede emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimize, oylama sürecinde destek olan tüm okullarımıza teşekkür ederiz. Okulumuzun ve ilimizin ismini tüm Türkiye ye duyurduk. Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimi kutluyorum’ dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından