Kütük masalar, tercih edilen malzemesine göre uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanılabilmektedirler. Kütük masa modellerimiz arasından tercih yaptığınız, belirli periyotlarda kütük masalarınızın bakımlarını yaptırmanız gerekmektedir. Kütük masa modelleri kapsamında fiyatlarımız da değişiklik göstermektedir. Kütük masa yapılırken kullanılan malzeme, masanın şekli, model ve modelin özellikleri; kütük masa ücretlerimizi etkilemektedir. Size hem şık hem de odanıza daha estetik bir hava katabilecek dekorasyon çözümleri sunmaktayız. Kütük masalar ile oda daha doğal bir görünüme ulaştırılabilirken hoşlandığınız tarzlar kapsamında odanızı baştan yaratabilirsiniz. Özellikle hem sadelikten hem de şıklıktan hoşlananlar için en popüler dekorasyon fikirleri arasında bulunmaktadır.

Uzun Yıllar Kullanılabilecek Kütük Masalar

Kullanım ömrü uzun kütük masalar için tercih edebileceğiniz firmalardan biri olarak evlerinize, ofislerinize, işlettiğiniz kafelere istediğiniz ölçülerde kütük masaları üreterek gönderebilmekteyiz. Ceviz, dişbudak gibi kullanım ömrü uzun olan ağaçlardan elde edilen kütük masalarımız ile fiyat performans açısından sizin için avantajlı olan ürünleri kullanabilmenizi sağlamaktayız. Çatlama ve kırılma yapmayacak şekilde uygun şartlar altında üretilen kütük masaları satışa sunmaktayız. Masaları kullanacağınız odaların tarzlarına göre kütük masaların ayaklarında değişiklik yapma imkanı tanımaktayız. Bu sayede uzun yıllar kullanılabilecek kadar dayanıklı olan ve zamansız kütük masalara sahip olmanızı sağlamaktayız.

Kaliteli ve Rahat Kullanılabilen Kütük Masalar

Farklı modellerde ürettiğimiz kütük masaların size hem kullanım hem estetik açıdan hitap etmesini amaçlamaktayız. Kütük masa modellerimizi farklı amaçlar ile kullanabileceğiniz şekilde ürettiğimiz için hem rahat hem de verimli bir şekilde kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. Kütük masa yapımında kullanılan ağaçların cinsi ise masanın uzun süre kullanılması ve kalitesi konusunda önemli olmaktadır. Nem oranı düşük olan ve kuru ağaç sınıfında bulunan ağaçlardan elde edilen kütük masalar; diğerlerine göre çok daha uzun süre kullanılabilmektedirler. Su teması, sıcaklık teması, sert cisim, darbelere karşı koruma gibi konulara dikkat edilerek alınacak olan kütük masa belirlenmelidir.

Tarzınıza ve Zevkinize Göre Kütük Masa Çeşitleri

Kütük masalara uzaktan bakıldığında, kendiliğinden desenleri olduğu için oldukça şık bir görüntü ortaya koymaktadırlar. Ceviz cilalı, kayın cilalı, kestane cilalı, meşe cilalı gibi birçok farklı malzemeden üretilmiş olan farklı kütük masa çeşitlerimiz bulunmaktadır. Kütük masaları tercih edeceğiniz alanların oldukça büyük olması durumunda; koyu renkli kütük masalarımızdan sipariş vererek büyük alanlarınızı daha fazla ortaya çıkartabilirsiniz. Küçük alanlarınızda ise kayın cilalı kütük masalar ile daha hareketli bir görüntü ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Kestane cilalı kütük masalar ise odanıza daha aydınlık bir hava katmanıza olanak tanımaktadır. Büyüleyici hare yapısı bulunan meşe cilalı kütük masalar ile daha hareketli bir görüntü ortaya çıkartabilirsiniz. https://www.tomrux.com/ adresinden tarzınıza, ihtiyacınıza, odanızın konseptine göre size sunduğumuz malzeme seçenekleri içerisinden istediğiniz kütük masayı tercih edebilirsiniz.