Denizli’de emekli Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ile Nermin Ertürkmen tarafından yazılan ve madde bağımlılığının zararlarının anlatıldığı "Yarınlara Geç Kalmadan" isimli tiyatro oyunu gençler için sahnelendi. 
Denizli’de gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak tutulması için yapılan çalışmalar devam ediyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak için bir taraftan eğitim çalışmalarını gerçekleştirirken, bir taraftan da toplumdaki bilinci arttırmaya çalışıyor. 
Emekli Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ile Nermin Ertürmen tarafından yazılan ve madde bağımlığının zararlarının anlatıldığı "Yarınlara Geç Kalmadan" isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu öğrenci ve yöneticilerinin ortak çalışması olan oyun Denizli ve Çivril’de sahnelendi. Oyunda izleyicilere madde bağımlılığı ve zararları anlatıldı.