HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Atalar Mahallesi 884 sokakta faaliyet gösteren Et ve Süt Kurumunun satış ofisi tam kapanmadan önce yoğun ilgi gördü.

Uygun fiyatla et ve et ürünleri satışıyla dikkat çeken Et ve Süt Kurumunun satış ofisinin önünde uzun kuyruklar meydana geldi.

Piyasaya göre, daha uygun et ve et ürünleri satan kurumun önünde her gün kuyrukların oluşması doğal hale gelmişti. Ancak geçtiğimiz haftalarda Et ve Süt kurumunun karşısına özel sektörden Et ve Süt satışı yapan firmadan açtılar. Aynı sokakta Et ve Süt Kurumunun tam karşısında satış ofisini açması yoğunluğu kat be kat arttırdı.

Dahası uygun fiyatlarıyla et ve et ürünlerinin yanı sıra gıda satışlarını da gerçekleştirin Atatürk Orman Çiftliği’nin bir satış ofise de iki firmanın yanında faaliyetini başlattı.

KUYRUK ÜSTÜNE KUYRUK OLUŞTU

Bu durum sokağı, yoğun bir cadde haline dönüştürdü. Kuyruk üzerine kuyruk oluşan sokakta, pandemi nedeniyle tam kapanma kararı ve Ramazan ayı içerisinde olunması kuyruk enflasyonu oluşturdu.

En yoğun bankalarda bile oluşamayacak kuyruklar, başta Et ve Süt Kurumunun satış ofisi ve diğer satış noktalarında kendini gösterdi.

Aynı sokakta 3 tane firmanın faaliyet göstermesinden memnun olduğunu belirten kuyruktaki vatandaşlar, kuyrukların bu denli artmasındaki sebebi hem uygun fiyat hem de kapanma olarak dile getirdi.

Ancak her biriside uzun kuyruklardan şikayetçi de oldu. Sokakta uzun kuyruklar nedeniyle vatandaş, mesafe kuralına da tam riayet göstermedi.

Yoğunluk nedeniyle polis ekibi gelerek, sosyal mesafe kuralı konusunda vatandaşları uyarıp yönlendirdiği görüldü.