Uşak il merkezinde polis uygulamasından kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan şahısların çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla arandıkları ortaya çıktı.
Uşak Merkez’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin kontrol uygulamasını yapan emniyet görevlilerinin dur ihtarına uymayan otomobil içinde bulunan 25 yaşındaki M.O. ve 18 yaşındaki İ.S. isimli kadın ifadeleri alınmak üzere KOM Şubeye götürüldü.
Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki M.O. isimli kişi cinayet zanlısı ve bir çok suçtan aranan şahıs olduğu ortaya çıktı. Otomobilde yapılan aramada ise 1 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı silah, 3 adet sahte plaka çıkarken, aracın ise Mersin Bozyazı’da çalındığı tespit edildi.
Gözaltına alınan M.O. ve İ.S.’nin cinayet, gasp, yağma ve hırsızlık suçlarından arandığı, M.O.’nun Mersin’in Anamur ilçesinde bir cinayetin faili olarak arandığı ortaya çıktı. Aynı kişilerin Afyonkarahisar’dan Uşak’a gelirken Güney Beldesi’nde bir benzin istasyonundan benzin aldıktan sonra ücretini ödemeden kaçtıkları da bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.