Denizli Belediyesi, kentin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmaların yoğunluk kazandığı Yeşilköy Caddesi’nde yollar ve kaldırımlar vatandaşların hizmetine sunulacak şekle geldi.
  Belediye alt yapının ardından üst yapısını tamamladığı ana caddeleri, dünya standartlarının üzerinde olacak şekilde ulaşıma açmaya devam ediyor.
  Üst yapıda birçok cadde, sokak, yol ve kaldırımlardaki çalışmalar tamamlanıp ulaşıma açılırken kalan bölümlerde ise çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekipler, Yeşilköy Caddesi’nde yoğun bir çalışma temposuna girdi. Yolda, AYDEM, TELEKOM gibi kurumların hatları toprak altına alınarak görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor. Yollar ise dünya standartlarının üzerine getirilerek asfaltlanıyor.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışmaların yürütüldüğü yollarda incelemelerde bulundu. Başkan Zolan, buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip görüşlerini dinledi. Üst yapının dünya kenti Denizli’yi ortaya çıkardığını ifade eden Başkan Zolan; "Denizlimiz, dünya kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Üst yapının bittiği yerleri hepimiz görüyoruz. Hizmet destanını her alanda olduğu gibi üst yapıda da yazmaya devam ediyoruz. İnşallah üst yapı tamamıyla bittiğinde Denizlimiz çok daha güzel olacak. Vatandaşlarımız üst yapıya ilk başladığımız dönemde rahatsızlıklarını sıklıkla ifade ediyordu. Bugün ise üst yapının bittiği yolları kaldırımları gören vatandaşlarımız, kendi mahallelerinde de bu çalışmaların yapılmasını istiyor. İnşallah buradaki çalışmalarımız kısa süre sonra tamamlanıp, yollar ulaşıma açılacak. Şimdiden Denizlimize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.