Denizli Belediyesi, kentin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmaların yoğunluk kazandığı İncilipınar Parkı çevresinde, cadde ve sokaklardaki yollar tamamlanırken kaldırım düzenlemeleri ise bitme aşamasına geldi.
   Belediye, alt yapının ardından üst yapısını tamamladığı ana caddeleri, standartlarının üzerinde olacak şekilde ulaşıma açmaya devam ediyor. Kalan bölümlerde ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.
   Denizli Belediyesi sürdürdüğü üst yapı çalışmasında son bölüme geldi. Ekipler, kentin kalbi niteliğindeki yerlerde yoğun bir çalışma temposuna girerken İncilpınar Parkı ve çevresi gibi daha az yoğunluktaki yerlerde ise yollar tamamlanırken kaldırımlar da bitme aşamasında.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışmaların yürütüldüğü İncilipınar Parkı ve çevresindeki yollar ve kaldırımlarda incelemelerde bulundu. Başkan Zolan, buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip görüşleri dinledi.
   Üst yapı bittiğinde şehrin çağ atlayacağını ifade eden Başkan Zolan, ‘Denizlimiz, dünya kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Üst yapının bittiği yerleri hepimiz görüyoruz. Vatandaşlarımıza yakışanın en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah üst yapı tamamıyla bittiğinde Denizli’miz çağ atlamış olacak. Vatandaşlarımız üst yapıya ilk başladığımız dönemde rahatsızlıklarını sıklıkla ifade ediyordu. Bugün ise üst yapının bittiği yolları kaldırımları gören vatandaşlarımız, kendi mahallelerinin de üst yapı çalışması yapılmasını istiyor’ dedi.
   Bu arada, AYDEM, TELEKOM gibi kurumlar da, belediye çalışmalarıyla birlikte bölgedeki yer üstündeki kablolarını yeraltına aldı.