Hurdanın en çok biriktiği ve hurdacıya en çok ihtiyaç duyan İstanbul’un en büyük ve gelişmiş semtlerinden biri olan Üsküdar’da hurdacılık, geçmişe göre oldukça ilerlemiş ve gelişme göstermiştir.

Hurdacılık sektöründe başarılarla ve tecrübelerle dolu 10 yılı geride bırakmanın haklı gururuyla Türkiye’de geri dönüşüme katkı sağlamaya devam ediyoruz. Sunduğumuz hizmetle hurdacılığa dair yeni bir soluk getirerek hurdalarınızdan ve kullanmadığınız eşyalarınızdan kurtulmanın en kolay halini size sunuyoruz. İstanbul’un her yerine 7/24 verdiğimiz hizmetle evinizde atıl kalmış eşyaları kısa sürede nakde çevirerek hem çevreye hem de evinize katkı sağlamış olabilirsiniz.

Firmamız, birçok Üsküdar firması aksine ikinci el ürün ve hurdayı evinizden almaktadır. Elinizdeki atıklardan kurtularak hem çevrenize hem de bütçenize katkı sağlayarak evinizi hafifletebilirsiniz.

Hurdanın en çok biriktiği ve hurdacıya en çok ihtiyaç duyan İstanbul’un en büyük ve gelişmiş semtlerinden biri olan Üsküdar’da hurdacılık, geçmişe göre oldukça ilerlemiş ve gelişme göstermiştir. Hurdacı bulamadığından çöpe atılmak zorunda kalan yüzlerce hammaddeyi, bizimle iletişime geçtiğiniz anda çevreye önemli bir katkıda bulunabilirsiniz. İster Üsküdar ister Kadıköy’de oturun, hurdalarınızdan kurtulmak için bizimle iletişime geçin…