Denizli Sanayi Odası ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği işbirliğinde DSO üyeleri için düzenlenen “Dalgalı Piyasalarda Risk Yönetimi ve Korunma” eğitimi 28 Eylül 2017 Perşembe günü saat 13:30-17:15 saatleri arasında Dedeman Park Denizli Otel’de gerçekleştirilecek. 

Kendi alanında uzman ve medyadan tanıdığımız Erkin Şahinöz ve Şant Manukyan gibi değerli isimlerin katılımıyla düzenlenecek olan eğitimde; kur riski taşıyanların, yatırımcıların ve konuya ilgi duyanların bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.

Ekonomist Erkin Şahinöz, Ekonomiyi Öngören “4 Temel Gösterge” ve Risk Yönetimi Sağlayan “2 Temel Araç” konularında katılımcıları bilgilendirecek.  İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Uluslararası Piyasalar Hisse Senedi ve Türev Bölüm Müdürü Şant Manukyan, “Uluslararası Piyasalardaki Gelişmelerin Yorumlanması” konusunda katılımcıları aydınlatacak. Eğitimde katılımcılara seslenecek olan Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Coşan Yeğenoğlu, Türev Ürünler ile Döviz, Emtia ve Faiz Risklerinden Korunma Stratejilerini anlatacak. Deustche Securities Menkul Değerler A.Ş. Türev Ürünler Direktörü Onur Akkaynak, Varantlar ve Yapılandırılmış Araçlara Girişi; İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Uluslararası Piyasalar Hisse Senedi ve Türev Bölümü Uzmanı, Özge Ongun ise Uluslararası Piyasalarda Emtia Hedge Mekanizması hakkında konuşacak. 

Katılım sayısının sınırlı tutulduğu etkinlikte katılımcılar, ünlü ekonomist ve uzmanlara birebir soru sorma fırsatını elde edecekler.