Milliyetçi Hareket  Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, Üniversite çevresinde renkli kaldırım düzenlemesi ve renkli otobüs duraklarıyla bölgenin rengarenk olacağını söyledi.
MHP Belediye Başkan adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Kınıklı’da kampüs bölgesini ziyaret etti. Üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Bahtiyar, belediye başkanı seçilmesi halinde  özellikle üniversite gençliğinin yaşamını kolaylaştıracak projelerinin hazır olduğunu kaydetti.
30 Mart’ta Belediye başkanı seçilmesi halinde gençliğe ve özellikle de üniversite gençliğine özel önem vereceklerini kaydeden Bahtiyar, “Allah bize belediye başkanlığını nasip ederse, Konut sıkıntısının giderilmesi için Belediye öğrenci sitesi kuracağız. Maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için burs imkanı sağlayacağız. Üniversite çevresi rengarenk olacak, kaldırımlar ve otobüs duraklarını  renkli hale getireceğiz. Üniversite ve sosyal alan çevresinde ücretsiz Wireless imkanı sunacağız” dedi.
Üniversite gençliğe özel, gençlik, temalı uluslar arası festivaller ile müzik festivalleri organize edeceklerini belirten Bahtiyar, “Gençliğe yönelik festivallerin yanı sıra, ilimizin farklı bölgelerinde çadır kampları kuracağız. Kültür, sanat ve sporun içinde bulunduğu gençlik merkezlerini hayata geçireceğiz.  Şunu çok iyi bilmenizi istiyorum. Karar alma mekanizmalarında gençlik komisyonları yeralacak.  Ayrıca meslek edinmeye yönelik ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz. Tüm branşlardaki spor kulüplerini destekleyeceğiz. Bizim ana hedefimiz demokratik yönetim anlayışının hakim olduğu ve gençliğin enerjisini yansıtan genç bir Pamukkale oluşturmak. İşte bunun için sizden destek istiyorum” dedi. Bahtiyar’ı can kulağı dinleyen gençler, zaman zaman Başkan adayı Bahtiyar’ın konuşmasını alkışlarla kestiler.
MHP adayı Bahtiyar, Süper Amatör Kümede mücadele eden Pamukkalespor’un, Tavas Birlikspor ile oynayacağı maç öncesi teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.
Öğretmenler sitesini de ziyaret eden Bahtiyar’a, Yazar Veli Aykar, kaleme aldığı “İstiklal Güneşi Müftü Ahmet Hulusi Efendi” isimli kitabını hediye etti.