Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP) Denizli  eski İl Başkanı Ferudun Ünal, partililerle düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.
İyi Huylu Resteurantta gerçekleştirilen kahvaltıya çok sayıda partili katıldı.

MHP eski İl Başkanı Ünal yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.  Ünal konuşmasında, "Çok partili hayata geçtiğimizden bugüne kadar çok sayıda seçim yapıldı. Ama hiçbir seçim yarınlarımızı ilgilendirmesi bakımından, yarınlarda nasıl bir Türkiye'de yaşayacağız sorusunun cevabının verilmesi bakımından bu kadar hayati öneme sahip olmamıştır. Bu bilinç içinde sandıklara giderek, kırgınlıklara, dargınlıklara yol vermeden, küskünlüğün içine girmeden, birliğimizi, kardeşliğimizi daha da güçlendirerek, İl yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız.  Ülkemizin gerçeklerini ve yarınlarda bizi bekleyen tehlikeleri vatandaşlarımızla paylaşacağız” dedi. 
Ünal, “Ülkemizde  bir çok alanda sıkıntılar yaşadığını ve ülkemizin iyi yönetilmediğini görüyoruz. En büyük rahatsızlığımız ise izlenen çözüm süreci konusundaki uçurumun kenarıdır. Maalesef bu süre içerisinde  bazı bölücülerin yürüttüğü politikalar ülkeyi tehdit eder noktaya gelmiştir. İşte daha önceleri de defalarca söylediğim gibi 7 Haziran bunun için çok önemli” ifadelerini kullandı.