Başkan Zolan, bir taraftan sivil toplum kuruluşlarının davetlerine katılıp, bir taraftan da esnaf ziyaretlerini sürdürürken diğer taraftan da daha önce söz verdiği vatandaşların evlerine ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelip sohbet ediyor.
   Başkan Zolan’ın söz konusu mahalle ziyaretlerindeki son durağı Umutkent 1 Sosyal Konutları oldu. Başkan Zolan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle Umutkent 1’e giderek toplantı düzenledi. Toplantıya site sakinleri ve yöneticileri katıldı. Başkan Zolan’ın toplantısına ilgi oldukça fazlaydı. Çoluk çocuk, yaşlı genç yüzlerce kişi hem toplantıya katıldı hem de toplantı sonrası sitenin etrafındaki geziye eşlik etti.
  Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, birkaç ay önce Umutkent 1 sosyal konutlarına geldiğini ve vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirildiğini ifade etti. Bölgenin en çok ihtiyaç duyduğu eksikliğin sosyal tesis noktasında yoğunlaştığını kaydeden Başkan Zolan, şöyle dedi:
‘Önceki toplantıda bize söylediklerinin hepsini arkadaşlarımızla değerlendirdik. Üzerinde çalışarak projelendirdik. Bugün de yapmak istediklerimizi size aktarmaya geldik. Sıkıntınızın başında alış veriş yapabileceğiniz ihtiyacınızı karşılayacak bir tesis eksikliği geliyordu. Site kenarındaki boş alana bu tesisi yapacağız. İçinde sizin her türlü ihtiyacınızı karşılayacak işyerleri olacak. Market, berber, kahvehane, pide salonu, internet salonu, PTT gibi işyerleri yapılarak sizlere hizmet edecek. Öte yandan site içine pazaryeri talebi iletilmişti. Pazaryerinin site içine yapılmasına sıcak bakmıyoruz. Sitede pazaryeri yapılırsa buradaki doku bozulur. Pazar esnafının malları indirmeleri satış sonrası toplanmaları haftanın 2-3 günü size olumsuzluk olarak yansır. Bu nedenle site içi yerine bölgedeki herkesin faydalanacağı yaklaşık 300-400 metre uzaklıktaki alana yapacağız. Bu arada pazaryeri faaliyete geçinceye kadar Yenişehir pazaryerine giden servislerimizi site içinde geçireceğiz. Site içi ağaçlandırma, fitnes aletleri gibi istekler ise sosyal tesis yapımı aşamasında karşılanacak. Amacımız ve gayemiz sizin sorunlarınızı çözmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamaktır.’
   Daha sonra site sakinleri ve Başkan Zolan, projenin uygulanacağız alanları gezerek inceledi. Bu arada birçok site sakini Başkan Zolan’ı çaya davet etti. Bir site sakininin evinde çaylar içildi.