Honaz Milli Parkı’nın zirvesinde gerçekleştirilen sahur etkinliğine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP 21. Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol, Taş Medreseli Ülkücüler ve çok sayıda Ülkücü genç katıldı.
Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, yaptığı konuşmada, sahur programına katılanlara teşekkür etti. Ülgen, “Gecenin bu vaktinde sizleri uzun konuşarak sıkmak istemiyorum. Etkinliğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun. Sevgili Peygamberimiz(s.a.v)’in buyurduğu gibi, başı rahmet, ortası mağfiret olan Ramazan Ayı’nın başta esir Türkler ve Müslümanlar olmak üzere Türk İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Rabbim iftar ve sahur sofralarımızı bereketli kılsın, yapacağımız ibadetleri, tutacağımız oruçları kabul etsin” dedi.
MHP İl Başkanı Yasin Öztürk de yaptığı konuşmada, ”Düzenlediği bu etkinlikte bizi bir araya getiren Ocak başkanımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, kişisel hırsların ve nefsimizin esiri olmadan, davamız için, ülkemiz için Büyük Türk Milletinin ilelebet payidar olması için; Allah (C.C.) rızası için canla başla çalışmak her vatanseverin görevidir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Verilen bu sahur yemeği birliğimiz ve dirliğimizi inşallah daha da güçlü kılacaktır” diye konuştu.