Denizli Ülkücü İşçiler Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.
Yakamoz Resteurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine Ülkücü İçiler Derneği Ege Bölge Başkanı Caner Sarıoğlu, Ülkücü İşçiler Denizli Şube başkanı Mehmet Salih İrdem, eski Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik ve çok sayıda üye katıldı.  
İftar yemeğinin ardından üyelere hitaben bir konuşma yapan Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Başkanı Caner Sarıoğlu, iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti . Sarıoğlu, “Bu mübarek ayın size, ailenize, ülkemize ve bütün İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini niyaz ediyorum. Dualarınızda milletimizin ve ümmetimizin mazlumlarını, düşkünlerini, öksüz ve yetimlerini asla unutmayınız. Bildiğiniz üzere Irak’ta, Doğu Türkisan’da, Suriye’de, Filistin’de Mısır’da ve Myanmar’da Müslümanlara yönelik zulümler devam etmektedir.İnsan haklarından nasibini almayan aşağılık güçler, dünyanın gözleri önünde Müslüman kardeşlerimize yönelik olarak büyük bir katliam yapmaktadırlar.Ülkücü hareket her zaman mazlumun yanında olmuş, haksızlık karşısında sesini yükseltmiş ve zalimlerin karşısında dimdik durmuştur.Ancak İslam âleminin ve Türkiye’nin mevcut olaylar karşısında ki tavrı cılız tepkilerden öteye gidememiştir. Bu atalet bir an önce yerini dirilişe ve silkinişe bırakmalı, Müslümanlar küfre karşı tek yumruk olmalıdır” dedi.
 MAZLUMUN AHI YERDE KALMAZ
Zulmün asla payidar olamayacağını ve mazlumun ahının yerde kalmayacağını  ifade eden Sarıoğlu, “Çünkü hiç kimsenin değilse bile Yüce Allah’ın adaleti mutlaka tecelli edecektir.Bu vesileyle yaşamını kaybeden Müslüman kardeşlerimize rahmet diliyor, ailelerine ve bütün İslam âlemine sabırlar temenni ediyorum.Ülkemizin ve bölgemizin büyük bir istikrarsızlık ve güven bunalımı yaşadığını hepimiz çok net bir şekilde görmekteyiz.Teröristlerin muhatap alındığı, devletimizin itibarının ayaklar altına düştüğü, ülke bütünlüğümüzün tartışmaya açıldığı ve bölücülerin rahatça taleplerde bulunabildiği çok talihsiz bir dönemi yaşıyoruz.Milliyetçilik ve Türklük ayaklar altına alınmış, bölücüler ve onların kirli düşünceleri ise itibar görmüş, kendisine yer bulmuştur.Bu ihanet sürecini halkımıza meşru ve müspet göstermek için türlü hilekarlıklar yapan AKP, arkasında ki medya gücünü de kullanarak gerçekleri örtbas etmeye çalışmaktadır. Türk milliyetçileri olarak bizlere bu noktada büyük sorumluluklar düşmektedir. Vatandaşlarımızı bilgilendirmek zorundayız ve bu oyunu görmeyen herkese göstermek durumundayız.Ülkemizin bekası, milletimizin geleceği her şeyden ve herkesten üstündür, bu değerleri korumak bizim boynumuzun borcudur.Belaları def edecek kuvvete, yarınları doğru okuyabilecek ferasete, darboğazdan çıkabilecek beceri ve azime fazlasıyla sahibiz.Yüce Allah’ın izni, ülküdaşlarımızın gayretleriyle her türlü zorluğa göğüs gerer, her türlü tezgâhı ve kumpası da bozarız.Yeter ki imanımızdan, kararlılığımızdan hiçbir şey kaybetmeyelim.Unutulmamalıdır ki, bizler büyük ideallerin taşıyıcısı olan büyük bir milletin evlatlarıyız.Ülkücüler şimdiden kendilerini hazırlamalı ve şevkle o günler için çalışmaya koyulmalıdır” diye konuştu.