Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında; Denizli'de de Vali Dr. Ahmet Altıparmak önderliğinde istihdam seferberliği başladı. İlk toplantısı geçtiğimiz hafta yapılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı çerçevesinde Vali Altıparmak, 27 Şubat Pazartesi günü de geniş katılımlı programla işadamlarımızla bir araya gelecek. 


Toplantıda ana tema “Artı 1 İstihdam Teşviği” olacak. Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapılacak olan toplantıda; toplantıya katılan işadamlarımız Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İş-Kur İl Müdürü V.  Fatih Işık ve SGK İl Müdürü Abdullah Mersin tarafından “Artı 1 İstihdam Teşviği” hakkında bilgilendirilerek;  Denizli’de istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması üzerine karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulacak. 
Sanayi, turizm ve tarım gibi birçok sektöre ev sahipliği yapan Denizli’de; kendi öz kaynaklarımızın etkin kullanımıyla sanayimizin geliştirilerek dışa bağımlılığımızın azaltılması ve buna bağlı olarak da istihdamın arttırılmasının planlandığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı çerçevesinde, Denizli'de hem yeni istihdamların oluşturulması hem de ülke ekonomisine azami katkı sağlanması adına Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında geçtiğimiz hafta Oda Başkanları ve ilgili Daire Müdürleri ile birlikte ilk toplantıyı gerçekleştirilmişti. İşadamlarımızın da katılacağı ikinci toplantı; 27 Şubat 2017 Pazartesi günü Saat: 16:00’da Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak düzenlenecek toplantının önemine değinerek, Denizli’deki tüm sanayici ve işadamlarını toplantıya davet etti.